Prednovogodišnji koncerti Nikole Vranjkovića u Domu omladine (VIDEO)
Foto: Promo

Moraćeš da naučiš da živiš sa tim

Prednovogodišnji koncerti Nikole Vranjkovića u Domu omladine (VIDEO)

Cena ulaznice su 900 dinara pre i 1.200 dinara na dan koncerta
Objavljeno: 17:21h

Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog benda Block Out Nikola Vranjković održaće tradicionalne prednovogodišnje koncerte u Velikoj sali Doma omladine Beograda 28. i 29. decembra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Vraćam se u veliku dvoranu DOB-a jer se u njoj najbolje osećamo moja publika i ja. Koncerti će biti sedeći, dvodelni, i trajaće preko tri sata. Ova dva koncerta bi trebalo da najave novi, dvostruki album koji će se pojaviti nadam se na proleće - najavljuje Vranjković.

Vranjković je samostalno objavio debi album "Za ovde ili za poneti" (2001), a nakon raspada matičnog benda, mini album "Bremeplov" (2014), kao i singlove "Fototapet" (2015) i sa Autogenim treningom "Moraćeš da naučiš da živiš sa tim" (2016).

- Sviraćemo pesme koje sam pravio u Block Out-u, sa "Za ovde..." i "Bremplova", kao i nekoliko novih pesama sa predstojećeg albuma koje već sviramo uživo par godina unazad. Sve što može da stane u tri i po sata. A dva koncerta neće biti sto odsto ista - najavljuje Vranjković.

Uz Vranjkovića će nastupiti i bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Cena ulaznice: 900 dinara pre i 1.200 dinara na dan koncerta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.