Dvanaest velikih priča o ljubavi: Specijalna akcija Izdavačke kuće Arhipelag
Foto: Promo

veliki popust

Dvanaest velikih priča o ljubavi: Specijalna akcija Izdavačke kuće Arhipelag

Posebna nagrada za čitaoce je bonus knjiga, kratki roman "Vi ćete, dakle, razumeti" Klaudija Magrisa
Objavljeno: 14:35h

Izdavačka kuća Arhipelag organizuje, do 14. februara, specijalnu akciju "Dvanaest velikih priča o ljubavi", za članove svog Kluba čitalaca i one koji će to postati u narednim danima. Akcija podrazumeva sajamske cene i posebne popuste od 40 do 55 odsto na knjige koje donose dvanaest velikih priča o ljubavi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Akcijom su obuhvaćeni sledeći naslovi: "Dok vetar zviždi kroz kranove" - Lidije Žorž, "Evakuator" - Dmitrija Bikova, "Fuga o ljubavi" - Sesara Antonija Moline, "I da se mora zapale" - Jelene Banković, "Igra anđela i šišmiša" - Aleša Čara, "Istina o Saši Knišu" - Arisa Fioretosa, "Ne mogu ovde da dočekam jutro" - Milana Todorova, "Pretesteriši me" - Jelene Lengold, "Sledeća priča" i "Izgubljeni raj" - Sejsa Noteboma, "Te noći sam je video" - Draga Jančara i "Vezanost" - Florans Noavil.

foto: Promo

Posebna nagrada za čitaoce je bonus knjiga, kratki roman "Vi ćete, dakle, razumeti" Klaudija Magrisa, kojom će biti nagrađen svaki čitalac koji od Kluba čitalaca Arhipelag poruči jednu od dvanaest knjiga na akciji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.