Svet je OPSEDNUT INTERNETOM, zarobljen u kapitalizmu i rasizmu! Internet je POTPUNO OTUPEO one koji su nekada čitali knjige!
Foto: Promo Booka

Vrhunska satira

Svet je OPSEDNUT INTERNETOM, zarobljen u kapitalizmu i rasizmu! Internet je POTPUNO OTUPEO one koji su nekada čitali knjige!

Roman "Ja mrzim internet" autora Džareta Kobeka, isključivo zahvaljujući preporukama postao prvo andergraund, a onda i mejnstrim hit
Objavljeno: 11:38h

Izdavačka kuća Booka upravo je objavila roman "koji je od alternativnog hita stigao do vrhova top lista i izazvao bes internet zajednice", knjigu "Ja mrzim internet" autora Džareta Kobeka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je roman o San Francisku, gradu koji je nekada vrcao od života i bio izvorište mnogih društvenih promena, a sada su ga, mada je i dalje prelep, iznutra malo-pomalo izjele sile tehnologije, oligarhije i srebroljublja u procesu koji nije mogao da ne uspe zahvaljujući tome što je internet potpuno otupeo čula onih koji su nekada čitali knjige, pre no što smo svi počeli da razgovaramo samo o Majli i Bijonse.

foto: Promo

Kobek je, pre godinu dana, u sopstvenom izdanju objavio ovaj roman, ali je on potom isključivo zahvaljujući preporukama postao prvo andergraund, a onda i mejnstrim hit.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.