Predivno ilustrovana bajka: Nova Palčica na policama knjižara (FOTO)
Foto: Promo

Zaboravljene priče za najmlađe

Predivno ilustrovana bajka: Nova Palčica na policama knjižara (FOTO)

Ovu luksuznu dečju knjigu sa veoma povoljnom cenom ilustrovala je mlada ilustratorka Ane Grigorjev
Objavljeno: 15:46h

Novo izdanje izdavačke kuće Evro Book stiglo je u knjižare. Sedma knjiga iz edicije Zaboravljene priče je "Palčica" Hansa Kristijana Andersena, sa ilustracijama mlade ilustratorke Ane Grigorjev.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo

Nakon "Konjića Grbonjića" (P.P. Jeršov, 7 izdanja), "Zlatnog ključića" (Aleksej Tolstoj, 4 izdanja), "Snežne kraljice" (Hans Kristijan Andersen, 6 izdanja), "Krcka Oraščića" (E.T.A. Hofman, 4 izdanja), "Čarobnjaka iz Oza" (L. Frank Baum, 2 izdanja) i "Princeze u magarećoj koži" (Šarl Pero, objavljena u septembru) stiže nam još jedna luksuzna dečja knjiga sa veoma povoljnom cenom.

foto: Promo

Pored velike popularnosti u Srbiji i regionu, ova edicija je izuzetno popularna i u inostranstvu. Za knjige iz ove edicije autorska prava su prodata za tržišta Nemačke, Rusije, Italije, Češke, Slovačke, Poljske, Bugarske, Rumunije, Mađarske, BiH, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Jermenije.

Postoji veliko interesovanje i iz drugih zemalja i kontinenata, jer se edicija zbog svog predivnih ilustracija i internacionalnog karaktera pokazala veoma uspešnom na svim tržištima na kojima se pojavila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.