On je ČUVAR VATRE! Cela njegova porodica je NA NIŠANU REŽIMA!
Foto: Promo

nepopravljivi idealista i večiti buntovnik

On je ČUVAR VATRE! Cela njegova porodica je NA NIŠANU REŽIMA!

Radnja romana Dejana Manojlovića počinje ranih devedesetih godina u Beogradu, gde je Nikolin brat osumnjičen za pripadnost grupi koja planira nasilno rušenje vlasti...
Objavljeno: 14:03h

Promocija knjige "Čuvar vatre" Dejana Manojlovića biće održana sutra u Delfi kafeu u SKC-u. O ovoj intimnoj drami iz tame devedesetih govoriće pisac Zoran Živković, satiričar Voja Žanetić i autor Dejan Manojlović. Odlomke će čitati glumica Vesna Stanković.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Perema rečima Zorana Živkovića to je "izbrušen, elegantan, beskrajno uzbudljiv roman". Radnja počinje ranih devedesetih godina u Beogradu, gde je Nikolin brat osumnjičen za pripadnost grupi koja planira nasilno rušenje vlasti.

foto: Promo

U strahu od Državne bezbednosti on napušta zemlju, a cela porodica postaje meta režima. Tri godine kasnije, Nikola uranja u talase građanskih protesta. Dok se bori za istinu i pravdu, utehu pokušava da nađe u muzici, druženju i tek započetoj romansi sa Jovanom koja ima drugačije poglede na svet oko sebe.

foto: Promo

Dejan Manojlović je rođen 1978. godine u Beogradu. Nekadašnji državni prvak u četvercu sa kormilarom, nepopravljivi idealista i večiti tihi buntovnik. Ovim romanom zatvorio je krug koji su drugi načeli protiv njegove volje, pokušavajući da vrati nadu saborcima sa iste strane nevidljive linije što razdvaja smisao od besmisla.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.