Kako da dečaci porastu srećni, zdravi i uspešni! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

knjiga STVARANJE MUŠKARCA

Kako da dečaci porastu srećni, zdravi i uspešni! (FOTO) (VIDEO)

Koristeći primere iz stvarnog života, dr Arne Rubinštajn objašnjava opasnosti sa kojima se suočavaju današnji tinejdžeri i pokazuje kako da pripremimo svoje sinove kako bi donosili bezbedne i razumne odluke
Objavljeno: 17:34h

Postati muškarac je i spor i brz proces. Od trenutka kad se rodi, dete uči da voli, da kontroliše ali da poštuje svoja osećanja, da pazi na druge ali da poštuje sebe, da bude živahno i veselo, ali bezbedno. Tokom adolescencije, učenje postaje sve konkretnije - upravljanje vozilima, seksualnost, odluke o poslu i karijeri, odluke u vezi sa alkoholom i drogom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Koristeći primere iz stvarnog života, dr Arne Rubinštajn objašnjava opasnosti sa kojima se suočavaju današnji tinejdžeri. Potom nam pokazuje kako da pripremimo svoje sinove kako bi donosili bezbedne i razumne odluke. Da bi u tome uspeli, neophodno je da razumemo njihov svet, izazove sa kojima se suočavaju i kako naš odnos prema njima mora da se menja dok oni postaju mladi muškarci. Svaki roditelj želi da to izvede kako treba, ali odgovarajući načini nam nisu uvek pri ruci.

foto: Promo

Genijalnost Arneovog pristupa je upravo u tome što je uvideo da se radi o brizi cele zajednice, i da moramo izgraditi zajednicu sa prijateljima i porodicom kako bismo pomagali svojim i njihovim sinovima da pređu granicu zrelosti. To moramo da radimo zajedno. Sve se dešava polako, ali postoji taj ključni trenutak kada dečak mora da se otrgne od detinjastog ponašanja i preuzme kontrolu nad svojim životom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.