BAFE: Otvoren regionalni konkurs za mlade modne dizajnere!
Foto: Promo

ZA NOVE NADE

BAFE: Otvoren regionalni konkurs za mlade modne dizajnere!

Deveti "BAFE" biće održan ovog novembra u Beogradu
Objavljeno: 16:34h

Modna organizacija "BAFE" raspisala je regionalni konkurs za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 15. septembra 2016. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji "Balkan Art Fashion Event", koja se ovog novembra realizuje deveti put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prijava bi trebalo da sadrži CV autora i skice modne kolekcije kao i fotografiju jednog realizovanog odevnih komada u JPG ili PDF formatu. Skice moraju biti iz kolekcije koja ce biti predstavljena na sledecem BAFE u.

Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2016” svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu: office@bafe.rs.

"BAFE" je u osam prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje "Balkan Art Fashion Event-a" izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je "BAFE" tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.