Ovakve slike još niste videli: Sutra posetite Uličnu galeriju i otkrijte šta je prava umetnost (FOTO)
Foto: Promo

izložba

Ovakve slike još niste videli: Sutra posetite Uličnu galeriju i otkrijte šta je prava umetnost (FOTO)

U Uličnoj galeriji, 26. avgusta u 20 časova održaće se izložba "NE TA KO" slikara Andreja Bunuševca, koja će biti otvorena do 8. septembra 2016. godine.
Objavljeno: 17:03h

Umetničko delovanje Andreja Bunuševca karakteriše likovnost naglašena snažnim simboličkim jezikom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U pitanju su lični zapisi koji odišu specifičnim koloritom, jedinstvenim stilom i autentičnošću. Apstraktan narativ njegovih slika proširuje polje značenja i tumačenja, a upečatljive kompozicije ističu posebne slikarske kvalitete ovog umetnika.

foto: Promo

Koncept izložbe:

„Ako bi Kokoška imala Kokošiju glavu, onda Patka mora imati Pačije noge. Otkuda onda pred nama stoji utvrđena činjenica, istina! Da je sva živina porodice Bertrand odjednom postala nogu Svinjskih i glava Lisičijih i kao takva, zaklala tri krave Bertrandovih? A posle koga krvavog pira se to neprirodno zverje samovoljno utopilo u gradskoj reci, a o čemu posvedoče svedoci, naši časni i ugledni građani. Ne može to tako i opet kažem pred narodom ove skupštine, NE TA KO! Sud grada Briža neće se smiriti dok ne protera iz sebe osobe koje čine takva nedela, ne birajući sredstva, a zarad javnog dobra, do poslednjega! Žozefina Duboi (67 godina starosti, udovica) koja počini ovo nedelo, sud je osuđuje na čerečenje točkom, ali da ne umre na točku, već posle točka, da se javno živa spali na trgu kod pijace. Jer samo smrt te babetine koja opšti sa Vranama i šta sve ne radi… I kako smo se svi složili, presuda da se izvrši odmah, bez pritužbi. Sudsko veće grada Briža, godina 2016-ta, mesec avgust 26-ti.“

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.