Istraži, prikaži i znanje potraži: Čeka vas naučni kamion ispred TC Ušće!
Foto: Promo

u susret najpametnijoj noći

Istraži, prikaži i znanje potraži: Čeka vas naučni kamion ispred TC Ušće!

Naučni kamion biće ispred TC Ušće od 6. do 10. jula i kroz radionice i tribine prikazaće samo delić onoga što vas očekuje na 30. septemra na Noći istraživača
Objavljeno: 18:13h

U susret sedmoj Noći istraživača u Srbiji, Naučni kamion dočekaće sve radoznale umove u Beogradu od 6. do 10. jula ispred TC Ušće u periodu od 12 do 22 časa, a sve u cilju promocije manifestacije koja će ove godine biti održana 30. septembra u sedam gradova Srbije.

Espreso na MTV: Gitare su grmele u Kragujevcu, ali ona je sevala! (VIDEO)

Pod sloganom „Istraži, prikaži, znanje potraži“ glavna tema Noći istraživača su migracije a tradicionalno poslednjeg petka u septembru, istraživači će kroz nauku i zabavu, svoj posao, znanje i život približiti mladima i još jednom objasniti kako menjaju svet na bolje.

foto: Promo

Naučni kamion, kao putujuća laboratorija i prostor za radionice i tribine, kroz Izložbe, priče o letu, ronilačka odela i ronioce, ribe i korale, letnje nepogode, migracije riba i rasprostiranje biljnih vrsta prikazaće samo delić onoga što se sprema u Beogradu ali i širom Srbije za 30. septembar.

Manje vina, manje vina: Evo kako danas izgleda mali Tadija iz Varljivog leta (VIDEO) (FOTO)

Noć istraživača poziva sve zainteresovane da osiguraju svoje mesto i uzmu učešće u besplatnim radionicama, planiranim svakog dana od 17 do 22 časa, tako što će se prijaviti na sajtu CPN-a. Broj mesta je ograničen na 30 učesnika po radionici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.