Ako je umerenost mana-ravnodušnost je zločin! Otvara se 7. festival Š.U.N.D.! (FOTO)

vreme je za umetnost

Ako je umerenost mana-ravnodušnost je zločin! Otvara se 7. festival Š.U.N.D.! (FOTO)

​Š.U.N.D. festival objavljuje svoju sedmu izložbu, koja će se održati u Domu kulture studentski grad na Novom Beogradu od 19. do 22. maja
Objavljeno: 18:54h

Temu ovogodišnjeg festivala inspirisao je Džek Keruak rečenicom ‘’Ako je umerenost mana-ravnodušnost je zločin’’. Izvini Bikoviću, ali našli smo ti zamenu! Luka Raco je novi miljenik devojaka! (FOTO)

Promo

Svečano otvaranje festivala je 19. maja u 20 h. Na otvaranju će nastupiti Inex Circus teatar. Tokom trajanja festivala, posetioci će imati priliku da vide radove mladih umetnika sa područja Evrope različitih umetničkih izraza, kao i bogat prateći program- performans Kvaka teatra, veče slam poezije, radionica posvećena grafičkom dizajnu. Zapalila društvene mreže: Ovako Evropljani komentarišu Sanju Vučić Festival Š.U.N.D. će ove godine obeležiti dve gostujuće izložbe- iz Makedonije i iz Šabca. Organizacija Plakart iz Makedonije će predstaviti izbor radova umetnika iz oblasti grafičkog dizajna, dok će Combinart iz Šabca prikazati svoje radove. Š.U.N.D. (Šta Umetnost Nudi društvu) je međunarodni umetnički festival namenjen studentima koji se bave likovnim, primenjenim ili multimedijalnim umetnostima. Š.U.N.D. je dobitnik Nagrade grada Beograda za stvaralaštvo mladih u 2013. godini. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.