SNOVI, NOĆNE MORE i NESANICA su im bile teme. Šta su uradili? Pogledajte na izložbi u DKSG! (FOTO)
Foto: Milica Mitić / Treća smena

Prošireno polje

SNOVI, NOĆNE MORE i NESANICA su im bile teme. Šta su uradili? Pogledajte na izložbi u DKSG! (FOTO)

Učesnici noćne radionice "Treća smena" dobili su prazne knjige, blanko stranica i korica, koje su mogli da iscrtavaju i kolažiraju i tako naprave sopstvenu knjigu
Objavljeno: 15:07h

Pre godinu dana održana je noćna radionica "Treća smena" na kojoj su učesnici dobili prazne knjige, blanko stranica i korica, koje su mogli da iscrtavaju i kolažiraju i na taj način naprave sopstvenu knjigu. Teme su bile snovi, noćne more, nesanica, rad noću ali po želji i nešto drugo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo

U podradionici je oslikavana zbirka Miloša Ristića "Najkraće pesme", u izdanju Korneta. Nakon radionice učesnici su započeto odneli kući i nastavili da svoje knjige i "Najkraće pesme" dopunjavaju tokom godine. Radionica je bila otvorena za sve zainteresovane bez obzira na uzrast, profesiju, temperament, jezik.

foto: Marija Vasiljević / Treća smena

Publika će na izložbi moći da pogleda šta je urađeno u proteklih godinu dana kroz mnoštvo spektakularnih knjižica. A tu će biti i pokloni kojima ćemo obeležiti početak Nove 2017. godine.

foto: Leposava Strugarević / Treća smena

Tokom otvaranja izložbe biće održana i džem sešn svirka benda koji od juna 2016. godine muzički prati dešavanja u okviru radionice Prošireno polje. Urednički tim radionice čine: Dragana Nikoletić, umetnica i novinarka, Aleksandrija Ajduković, fotografkinja, Pavle Ćosić (Kornet) i Maida Gruden (DKSG).

Otvaranje izložbe je u četvrtak 26. januar u 19 časova, u Velikoj galeriji Doma kulture "Studentski grad".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.