Beogradska filharmonija dobija zgradu! Pogledajte kako će ona izgledati! (FOTO)
Foto: Promo / beoland.com

u Bloku 13

Beogradska filharmonija dobija zgradu! Pogledajte kako će ona izgledati! (FOTO)

Na konkursu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i Udruženja arhitekata Srbije pobedilo rešenje arhitekata Dragana Marčetića i Milana Maksimovića
Objavljeno: 15:46h

Arhitekte Dragan Marčetić i Milan Maksimović sa saradnicima pobednici su konkursa za dizajn dela Bloka 13 u Novom Beogradu, u kome je predviđena izgradnja nove koncertne dvorane Beogradske filharmonije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Konkurs je sprovela Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda u saradnji sa Udruženjem arhitekata Srbije, a rezultate je utvrdio žiri na čijem čelu se nalazio Glavni urbanista Milutin Folić.

foto: Promo / beoland.com

Do krajnjeg roka za predaju pristiglo je ukupno 34 konkursna rada, a žiri je jednoglasno doneo odluku da se pobedniku otvorenog anketnog jednostepenog anonimnog urbanističko-arhitektonskog konkursa za deo Bloka 13 u Novom Beogradu dodeli prva umanjena nagrada u neto iznosu od milion dinara.

Žiri je radio u sastavu: predsednik žirija Milutin Folić, članovi Nebojša Minjević, Irina Korobina, Dejan Miljković, Bojan Kovačević i zamenik člana Milana Jočić.

foto: Promo / beoland.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.