Film Munje ste svi obožavali, ali da nije bilo Cvijanovića on nikada ne bi bio snimljen! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ domace scene

samo upornost!

Film Munje ste svi obožavali, ali da nije bilo Cvijanovića on nikada ne bi bio snimljen! (VIDEO)

U jednom intervjuu Raša Andrić i Srđa Anđelić Mjehur otkrili su kako su došli na ideju da naprave ovaj kultni film
Objavljeno:

Pre nešto više od 15 godina bioskopske sale je punio film "Munje". Replike iz ovog filma se i dan danas pamte, scene prepričavaju, a glumci koji su igrali ove genijalne likove ušli su u legendu. Da li ih prepoznajete? Njih 12 su bili turbo klasa FDU! Uz Mandu i Bjela, Žika, Pele, Trivalić... U jednom intervjuu Raša Andrić i Srđa Anđelić Mjehur otkrili su kako su uopšte došli na ideju da naprave ovaj film.

A photo posted by Ovuka Jelena (@ovukaj) on

- Scenario Munja pravili smo kao niz skečeva za jednu novogodišnju emisiju. Između skečeva trebalo je da idu muzički spotovi. Iz nekog razloga, ko bi se sad tačno setio, projekat je propao. Nekoliko godina kasnije Mjehur je došao da ideju da od novogodišnje emisije koju nismo snimili napravimo film - rekao je Raša Andrić.

A photo posted by Jelena (@janjetoviceva) on

- Nudili smo to okolo. Nudili smo ga lagano. Malo odustanemo, pa se posle četiri meseca opet setimo. Išli smo po advertajzing agencijama da tražimo novac za projekat. Manje-više, uglavnom su nas ložili. Ništa se nije dešavalo. Onda je došao neki novembar, bilo je baš muljavo vreme. Srećem Cviju na ulici. Kažem: 'Imam jednu priču. Kao neko zezanje po gradu.' Zainteresovao se i tražio mi da pročita scenario. Već sutradan me je zvao da pita da li sam normalan. 'Ovo je hit. Hajde da snimimo ovo', rekao je preko telefona - rekao je Mjehur.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.