Globalne teme koje se tiču svih: Festival subverzivnog filma Plan B u Domu omladine! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Dom omladine Beograda

napete priče

Globalne teme koje se tiču svih: Festival subverzivnog filma Plan B u Domu omladine! (VIDEO)

Dom omladine Beograda vas poziva na četiri dana radikalnog preispitivanja svetskog poretka i sopstvenih stavova i ubeđenja kroz filmove, tribine i izložbu
Objavljeno: 16:41h
Festival subverzivnog filma "Plan B" održaće se u Domu omladine Beograda od 27. do 30. maja 2016. godine. Ko bi bio novi Valter? Bata je njega hteo za naslednika! (FOTO)
Predstavljamo vam filmove koji nude umetničke, političke i životne alternative, te priliku da ih bolje upoznamo pre nego što ih čvrsto prigrlimo ili zauvek odbacimo. Potresni dokumentarac o maloj fabrici tekstila u Austriji, čiji su radnici žrtve globalnog kapitalizma.
foto: Printscreen/Youtube/Dom omladine Beograda
sada vatrenog pobornika Putina i ruskog državnog kapitalizma, na dramatično društveno podeljenu Rusiju. film koji je nagovestio napade iz novembra 2015, a čija je premijera trebalo da se desi na dan samih napada.
foto: Printscreen/Youtube/Dom omladine Beograda
Festival „PLAN B“, pored filmskog programa, predstaviće i burne tribine i razgovore sa zanimljivim gostima, o političkim pokretima i evropskim dešavanjima koja nude alternative globalnom neoliberalnom kapitalizmu i diskutuju o tome da li je drugačiji svet moguć. "Okruženi smo primerima neopravdane demonstracije moći, elite koja jaše običnog čoveka, tretiranja ljudi kao resursa. Instalacija je osvrt na društvo koje je naviknuto da samo potvrdno klimne glavom kada vidi nekoga ko gazi ljude oko, ili ispod sebe da bi stigao do svog cilja.",

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.