Šut bolan, erotika! 20 godina kasnije - mali Milan iz Lepih sela je postao opasan frajer! (VIDEO)

Vid ćune, prava pionirska!

Šut bolan, erotika! 20 godina kasnije - mali Milan iz Lepih sela je postao opasan frajer! (VIDEO)

Svi se sigurno sećate Malog Milana iz filma "Lepa sela, lepo gore" kojeg je igrao, tada još uvek klinac, Admir Šehović. Ako niste sigurno ko je tačno u pitanju, setićete ga se po čuvenom citatu - Imate li vi para za ovo planinarenje?
Objavljeno:

Od kultnog filmskog ostvarenja Srđana Dragojevića, "Lepa sela, lepo gore", sada je prošlo već celih 20 godina. Ovu jezivu dramu o mržnji, o zlu , o sukobu nekadašnjih prijatelja koji su poneti besmislenim razlozima ostvarila je izvrsna ekipa glumaca - Bata Živojinović, Nikola Kojo, Dragan Bjelogrlić, Zoran Cvijanović i mnogi drugi. Uz njih smo rasli, plakali i smejali se: 10 najgledanijih srpskih filmova svih vremena! (VIDEO) Među svim tim velikanima bio je tada i jedan klinac Admir Šehović koji je igrao Malog Milana. Admir već godinama živi u Sarajevu i bavi se glumom.

Admir je apsolvent na sarajevskoj Akademiji scenskih umetnosti. Do sada je igrao u više predstava, ali se na filmu nije pojavio od svog glumačkog prvenca. On je član i "Magacin Kabarea", neprofitne organizacije i teatarske grupe koju su 2010. godine osnovali umetnici iz BIH. Sećate se učiteljice iz Lepih sela? Priča glumice je tragičnija nego njenog lika u filmu! (FOTO) (VIDEO)

U vreme kada se snimao film nije postojala osoba koja u Prijepolju nije prepoznavala Admira na ulici. Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste to da je Admin ovaj film pogledao svega dva puta.

- U Prijepolju je bio tada veliki bum oko tog filma i oko moje uloge u njemu i svi su me na ulici zaustavljali, zapitkivali… To je bilo strašno. Posle nekog vremena sam se toliko iznervirao da film posle premijere nisam pogledao do svog puberteta. Imam prijatelja koji krene da me "gađa" s nekim citatima iz filma, misleći da ću ih ja prepoznati, ali sam ga razočarao - rekao je Admin u jednom intervjuu. Sećate se Pinkija iz filma Rane? Trebalo je da bude veliki glumac, ali je preminuo u snu! (FOTO) (VIDEO) Glumac je, sećajući se tog davno prošlog vremena, naveo kako na setu filma nikada nije imao nikakvih problema. Njega su čuvali kao malo vode na dlanu. - Najbolje, inače, pamtim taj osećaj sa snimanja, to nikad posle nisam doživeo. Kao ono kad dođeš kod nane, samo sam ja tu imao 19 nana. Dovodio sam po pet drugara na snimanje, dovozili su ih i odvozili. Šta god sam poželeo, to sam i dobio - rekao je Admir.

Printscreen/ YouTube/ Admir Šehović

Prošle godine je "Malom Milanu" ostalo svega još nekoliko ispita, ali kako je dobio uloge u nekoliko predstava, tako je sve teže nalazio vremena za studije i diplomiranje. Verujemo da je u međuvremenu Admir ipak uspeo da diplomira i da ćemo ga uskoro gledati i u nekom novom filmskom ostvarenju. Ovaj čovek je autor najboljih srpskih serija, a vi niste čuli za njega! (VIDEO) Do tada, pogledajmo kako je Admir izveo scenu iz legendarnog Tarantinovog filma "Reservoir dogs".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.