NAJVEĆA TAJNA MARATONACA: Postoji scena iz ovog filma koja je snimljena, ali nikada nije emitovana! (VIDEO)
Kultni film srpske kinematografije, Foto: Printscreen

isplivalo posle toliko godina

NAJVEĆA TAJNA MARATONACA: Postoji scena iz ovog filma koja je snimljena, ali nikada nije emitovana! (VIDEO)

Uloga sluškinje Olje bila je poverena glumici Melita Bihali, a ona je godinama kasnije otkrila i jednu tajnu sa snimanja

Objavljeno:

Osim plejade neverovatnih glumaca koji su nosili naslovne uloge u filmu "Maratonci trče počasni krug", ništa manje značajne nisu ni sporedne role. Jedna od najupečatljivijih takvih uloga - onu sluškinje Olje, bila je poverena glumici Melita Bihali, a ona je godinama kasnije otkrila i jednu tajnu sa snimanja.

Postoji scena iz ovog filma koja je snimljena, ali nikada nije emitovana!

U njoj se više objašnjava sam lik sluškinje Olje i njene uloge u domu Topalovića kao "osobe za sve" - čak i za seks!

Scena je išla ovako - Aksentije Topalović (Mija Aleksić) i služavka Olja (Melita Bihali) u krevetu su i na vratima se pojavljuje Laki (Bata Stojković) i vikne: "Tata, šta to radiš, večeras je moj red!".

- Snimatelj Boža Nikolić insistirao je da Mija povuče sa nas čaršaf i da ja ostanem gola. Nisam pristala na to, jer se nismo tako dogovorili pre snimanja. Pobegla sam ogrnuta čaršafom u ćošak. Scena je bila veoma simpatična uz Batino pitanje koje je usledilo: "Tata, mogu li bar da gledam?" - ispričala je Melita godinama kasnije.

- Onda je Mija Aleksić stao u moju zaštitu rekavši da me ostavi na miru, jer nije bio takav dogovor - dodala je Melita, objašnjavajući da je cela scena do kraja snimanja ispala iz filma verovatno zato što je bila "prizemnija" od ostalih.

Bonus video

Aca Seltik: Umesto o pivu, sad pevam o čaju

(Espreso.co.rs/ Izvor: kafenisanje.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.