LADNO GA NISMO PREPOZNALI SVE OVE GODINE: Šegrt Milojica iz Porodičnog blaga nas je nasmejavao do suza, a sad smo shvatili da ga na TV-u gledamo i danas! (VIDEO)
Milojica je radio sa Bebanom u automehaničarskoj radionici, Foto: Printscreen

pa to je on!

LADNO GA NISMO PREPOZNALI SVE OVE GODINE: Šegrt Milojica iz Porodičnog blaga nas je nasmejavao do suza, a sad smo shvatili da ga na TV-u gledamo i danas! (VIDEO)

Publika ga se najbolje seća kao Krekinog šegrta Milojice iz kultne serije Siniše Pavića

Objavljeno:

Srđan Jovanović koga se svi sećamo kao šegrta Milojice iz serije "Porodično blago" rođen je 1979, a u svet glume ušao je 1997. godine. Nakon što je sa 16 godina upisao BK akademiju i bio prva generacija diplomaca ove glumačke škole, na "daske koje život znače" zakoračio je u beogradskom Ateljeu 212. Tu je odigrao svoju prvu ulogu u predstavi "Opera za tri groša" reditelja Nikite Milivojevića, nakon čega je glumio u još nekoliko komada ove pozorišne kuće. Na sceni Pozorišta na Terazijama, nekadašnjeg Teatra T, počeo je 1998. godine "Lutkom sa naslovne strane", a zatim je za rolu u mjuziklu "Jubilej" dobio i nagradu kao najbolji mladi glumac na festivalu "Dani komedije" u Jagodini.

Ipak, Srđan je 2009. godine napravio bitnu promenu u svom životu i prihvatio jedan poziv iz Slovenije. Tako se ovaj presmešan lik iz "Porodičnog blaga" našao među glavnim srpskim reprezentima profesije koju su proslavili Džeri Sajnfeld, Vudi Alen, Ričard Prajor, Džordž Karlin...

Srđan je za vrlo kratko vreme postao proslavljeni stend ap komičar, a njegovi stend ap nastupi su vrlo popularni i u klubovima i na internetu.

Ako niste do sada čuli kako to izgleda, uverite se u snimcima koje smo za vas pronašli:

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Snežana Dakić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.