MALO POŠTOVANJA! Nervozni Sergej Trifunović imao je poruku za novinare na sahrani Nebojše Glogovca (VIDEO)
Sergej Trifunović na sahrani Nebojše Glogovca, Foto: Filip Plavčić

POSLEDNJI POZDRAV GLOGIJU

MALO POŠTOVANJA! Nervozni Sergej Trifunović imao je poruku za novinare na sahrani Nebojše Glogovca (VIDEO)

Sergej nije krio tugu i bol...

Objavljeno:

Nebojša Glogovac, veliki glumac, još veći čovek, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Glumac je sahranjen pored Milorada Mandića Mande, u istom redu gde se nalaze i grobovi Dragana Nikolića i Velimira Bate Živojinovića.

Stotine ljudi okupilo se na Novom groblju, pola sata pre sahrane, kako bi izjavili saučešće porodici i odali počast slavnom glumcu. Među njima bio je i Nebojšin prijatelj i kolega Sergej Trifunović.

U trenutku kada su telo pokojnog Glogovca spuštali u raku, a porodica u suzama uputila i poslednje zbogom, Sergej se samo jednom rečenicom obratio novinarima. Naime, novinari i fotografi su govorili okupljenim sveštenicima da se pomere na šta je Sregej kratko izustio:

"Malo poštovanja, malo poštovanja" - rekao je Sergej i odmahnuo rukom.

Pogledajte i video od 01:02 kada Sergej prilazi Nebojšinom grobu i ovim rečima se obraća novinarima i fotografima:

Na samom kraju videa možete videti zagrljaj Sergeja Trifunovića i oca Nebojše Glogovca. Milovan Glogovac čvrsto je zagrlio Sergeja i briznuo u plač.

Komemorativni skup održan je ranije danas u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, uz prisustvo porodice, prijatelji i kolega, i svih onih koji su poštovali Nebojšin lik i delo, a završen je gromoglasnim aplauzom koji je trajao više od pet minuta! Suze i jecaji prisutnih parali su salu Jugoslovenog dramoskog pozorišta.

BONUS VIDEO:

Sahrana Nebojše Glogovca - spuštanje kovčega, okupljeni građani u suzama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.