Komšije opisale poslednji susret sa Nebojšom Glogovcem
Foto: Printscreen

pretužno

Komšije opisale poslednji susret sa Nebojšom Glogovcem

Slavni glumac se hrabro borio sa opakom bolešću

Objavljeno: 17:09h

Otkako su s kraja decembra lekari ustanovili da je teško bolestan, mediji su prenosili kako se u životu sad već pokojnog velikana srpskog glumišta Nebojše Glogovca ništa nije promenilo.

Slavni glumac hrabro se borio i svakodnevno odlazio na terapije koje su mu specijalisti onkologije i pulmologije odredili. On je, prema navodima medija, oko 15.30 poslednjeg dana 2017. godine izašao iz stana na Dorćolu sa jednim prijateljem i bio je nasmejan. Kratko su se zadržali u razgovoru, potom su se izljubili, a onda je Nebojša seo u svoj automobil i odvezao se u pravcu centra grada. Osim što je, kako se navodi, smršao i imao skroz kratku kosu, tada nije bilo drugih drastičnih promena u njegovom izgledu. Njegove komšije su čak rekle da ga redovno viđaju i da dobro podnosi bolest, piše Srbija Danas.

- Videla sam ga danas ispred zgrade, a tek juče sam iz medija saznala da je bolestan. Po njemu nikad ne bih zaključila da je u takvom stanju - rekla je tada radnica kafića koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj glumac živi, dok je jedan od komšija potvrdio da Glogovac svakodnevno odlazi na terapije.

- U ponedeljak sam ga sreo, jedan muškarac ga je dovezao do ulaza u zgradu. On se držao za stomak i jedva se kretao. Pomislio sam da ga je savladao umor ili da se napio. Tek sam danas čuo da se razboleo. Šteta, tako mlad čovek i odličan glumac - komšija je opisao raniji susret.

Ni radnica "Gradskog zelenila" nije krila da se iznenadila kada je čula da je Glogovac bolestan.

- Često ga viđam u parku u blizini zgrade u kojoj mu žive bivša žena i sinovi. Srela sam ga u petak ili subotu. Šetao je psa i sasvim mi je normalno delovao - rekla je tada i radnica "Gradskog zelenila".

Podsetimo, oko 20. decembra 2017. godine Glogovcu je ustanovljena ozbiljna bolest, zbog koje je morao da otkaže sve poslovne angažmane. Kako se saznaje, glumac je po ubrzanoj proceduri počeo lečenje, ali je, uprkos podršci brojnih prijatelja, kolega i porodice i na veliku žalost javnosti, bitku izgubio 9. februara.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Snežana Dakić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.