SINOĆ JE POLA BEOGRADA GLEDALO SAMO U NJU: Nismo imali pojma da je ova LEPA GLUMICA supruga reditelja Milorada Milinkovića! (FOTO)
Sarađivao sa suprugom na svom novom filmu, Foto: Dragan Kadić

e to se zove prirodna lepota!

SINOĆ JE POLA BEOGRADA GLEDALO SAMO U NJU: Nismo imali pojma da je ova LEPA GLUMICA supruga reditelja Milorada Milinkovića! (FOTO)

Poznati režiser je u svom najnovijem filmu jednu ulogu namenio najvažnijoj ženi u svom životu

Objavljeno:

Milorad Milinković je ljubiteljima filma poznat kao sjajan reditelj, ljubiteljima kvizova kao Tragač u Poteri, a ljubiteljima fudbala kao sportski komentator na jednoj televiziji.

Najčuvenija ostvarenja koja on potpisuje su komedije Mrtav, ladan, Čitulja za Eskobara, Potera za Sreć(k)om i prvi srpski 3D film Peti leptir.

Iako je svakako jedan od najpopularnijih umetnika u Srbiji, o njegovom privatnom životu ne zna se previše, a on i te kako ima čime da se pohvali i na ovom planu.

Milinković (52) je godinama u srećnom braku s lepom glumicom s kojom ima ćerkicu Divnu. U pitanju je lepa Jelena Đukić (37).

Reditelj u društvu svoje lepe supruge
Reditelj u društvu svoje lepe suprugefoto: Dragana Udovičić

U jednom od retkih intervjua koje su dali zajedno, slavni režiser je na pitanje šta voli kod svoje drage odgovorio:

"Upornost, detinja iskrenost. Ljubav prema bliskim, ali i nepoznatim ljudima, saosećanje.

S druge strane, Jelena je kao Miloradove osobine koje joj se najviše dopadaju istakla potpuno isključivanje iz stvarnosti i prepuštanje sopstvenim uživanjima.

Upravo je Jelena jedna od glumica s kojima je Milinković sarađivao prilikom snimanja svog najnovijeg filma "Patuljci sa naslovnih strana", a kada su se zajedno pojavili na premijeri ovog ostvarenja, ova lepotica uspela je da baci u senku čak i svog dragog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.