PREMIJERNA PROJEKCIJA DOMAĆEG FILMA PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA: Još jedan srpski rijaliti, ali sa PRAVIM GLUMCIMA! (FOTO)
Foto: Promo

gordan kičić u glavnoj ulozi

PREMIJERNA PROJEKCIJA DOMAĆEG FILMA PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA: Još jedan srpski rijaliti, ali sa PRAVIM GLUMCIMA! (FOTO)

Crvenim tepihom u Sava Centru prodefilovali su glumci i autori ovog filma: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Jelena Đukić, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović

Objavljeno:

Najnovija komedija reditelja Milorada Milinkovića ("Mrtav, ladan", "Čitulja za Eskobara", "Potera za Sreć(k)om") počela je da se prikazuje sinoć u Sava Centru od 20h, a potom i u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center od 20:45h. Crvenim tepihom u Sava Centru prodefilovali su glumci i autori ovog filma: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Jelena Đukić, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Tamara Krcunović, Miloš Vlalukin, producent Predrag Bajčetić, scenarista i reditelj Milorad Milinković i mnogi drugi.

Gordan Kičić u glavnoj ulozi
Gordan Kičić u glavnoj ulozifoto: Promo
Glumac Aleksandar Radojičić
Glumac Aleksandar Radojičićfoto: Promo

O FILMU:

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Premijera u Sava centru
Premijera u Sava centrufoto: Promo

Film "Patuljci sa naslovnih strana" donosi nam "Bombona Production" u koprodukciji sa Taramount Filmom, Livada produkcijom i Cinplexxom. Na redovne repertoare svih bioskopa film stiže 18. januara u distribuciji Taramount filma. Ovo ostvarenje podržali su: Ministarstvo kulture republike Srbije, Filmski Centar Srbije i kompanije: Minaqua, Ratan Sedia, Hit Auto Staro sajmište, DPC i Moj kiosk.

Od danas na redovnom repertoaru
Od danas na redovnom repertoarufoto: Promo

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.