CELA SRBIJA SE OBRUŠILA NA SERIJU NEMANJIĆI! A sada se oglasio i EMIR KUSTURICA!
Foto: Beta Miloš Miškov, Youtube printscreen

kritike

CELA SRBIJA SE OBRUŠILA NA SERIJU NEMANJIĆI! A sada se oglasio i EMIR KUSTURICA!

Na meti kritika bili su i gluma, i izgovor, greške u scenariju...

Objavljeno: 12:23h

Skoro celokupna javnost "obrušila" se na seriju "Nemanjići" i njen kvalitet, a naročito na činjenicu da je jedna od skupljih serija ikada, kada je Srbija u pitanju, a finansirana iz javnog budžeta.

Na meti kritika bili su i gluma, i izgovor, greške u scenariju...

Emir Kusturica kaže da je sve u percepciji gledaoca, i da su polemike koje se ovih dana vode oko serijala "Senke nad Balkanom" i "Nemanjići" samo otvorena pitanja.

Emir Kusturica
Emir Kusturicafoto: Dado Đilas

- Mislim da te serije sigurno nisu takve kako ih optužuje deo javnosti, i siguran sam da oni koji o njima tako oštro i kritički raspravljaju lako "progutaju" nešto što je pet puta formalno lošije izvedeno, i pet puta gore od onog što njih direktno dira. Ali, utoliko je taj cirkuski svet filma, odnosno TV serija, jedan prostor u kojem se sloboda izražavanja najviše ocrtava. Ono što je problematično jeste to što gledaocima sada sve liči na rijaliti, i kad se pojave filmske priče, onda i oni koji ih gledaju i oni koji ih proizvode imaju veliki problem da se odvoje od realnosti u kojoj žive. Toliko sveta priča o "Nemanjićima", a ja sam siguran da oni nisu tako loši kao što neki o njima govore, zato što je to jedan emocionalni doživljaj nečega što nije ni počelo, nije mu data šansa. Mislim da su sve polemike samo lične percepcije današnjeg gledaoca - kazao je on za Novosti.

Bonus video:

(VIDEO) MARIJA ŠERIFOVIĆ OČAJNA JAVNO TRAŽI POMOĆ: Otkrila da dan ne može da pregura bez JEDNOG LEKA! Fanovi zabrinuti

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.