IZVITOPERENA BAJKA U KOJOJ SU SE SVI DROGIRALI?! Snežana i 7 patuljaka je u stvari priča o KOKAINU i NARKOMANIJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

patuljak kijavko je bio najgori

IZVITOPERENA BAJKA U KOJOJ SU SE SVI DROGIRALI?! Snežana i 7 patuljaka je u stvari priča o KOKAINU i NARKOMANIJI! (VIDEO)

Braća Grim su izgleda hteli da deci od malih nogu usade averziju prema kokainu

Objavljeno:

Teorije zavere su jedna od omiljenih zabava na Internetu, a posebno zanimljiva je ona u vezi sa besmrtnom bajkom braće Grim "Snežana i sedam patuljaka".

Ovo na prvi pogled deluje kao teorija oko koje neko nije predugo razbijao glavu jer je "sneg" u žargonu jedna od reči za kokain, ali ekipa sa sajta The Conspiracy Zone otišla je korak dalje, pa su pronašli i objašnjenje za sedam patuljaka koji predstavljaju sedam stepeni zavisnosti.

Krenete sa Srećkom, stanje narkomanske euforije posle konzumiranja kokaina, zatim vas uhvati Kijavko (logično), onda vas uhvati Pospanko (spuštanje), pa kad se probudite Ljutko i Stidljivko (stanje narkomanske depresije), shvatite da ste Glupko što se drogirate, a lekciju o tegobama narkomanskog života verovatno predstavlja Uča.

foto: Printscreen

Doduše, ovaj poslednji se u originalu zove "Doc" ili doktor, pa u kontekstu teorije ima još više smisla. Šta mislite o tome?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.