OD HULIGANA, PREKO DILERA DO SKUPŠTINE: Naš poznati glumac prešao preko trnja do zvezda, a sad ulazi i u RIJALITI! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

srpska praksa

OD HULIGANA, PREKO DILERA DO SKUPŠTINE: Naš poznati glumac prešao preko trnja do zvezda, a sad ulazi i u RIJALITI! (FOTO)(VIDEO)

Važio je za najvećeg školskog huligana i nasilnika, a nije mu strano bilo ni dilovanje droge

Objavljeno:

Glumac Darko Ivić proslavio se ulogom nasilnika i školskog dilera Tadije u filmu "Pored mene". Bio je sve ono što ne valja u našem društvu, ali što, kako nažalost imamo priliku da vidimo, dobro prolazi, a i isplativo je.

Takvi se obično probiju, daleko doguraju, uđu u stranku, prošire biznis, a nije izuzetak ni da završe u Narodnoj skupštini.

foto: Natalija Atanacković

Takav je slučaj i sa Tadijom, koji je od mladog huligana dogurao do, po svemu sudeći, poslanika i u nastavku filma "Pored mene" obukao skupo odelo, seo u limuzinu i postao bitan faktor odlučivanja.

Tadija u skupštini, trailer na youtubeu #poredmene #porednas #trailer #teaser #hypnopolis

A post shared by Darko Ivić (@darko_ivic) on

U novom filmu "Pored nas" očekuje nas buran zaplet u kojem se bivši drugari iz odeljenja potpuno neočekivano sreću u novim okolnostima i dobijaju priliku za ulazak u najekstremniji srpski rijaliti "Prirodna selekcija".

Pogledajte šta će se sve dešavati u ovom uzbudljivom nastavku:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.