DUGO STE ČEKALI NA OVO! 10 GODINA KASNIJE iz srednje škole pravo u NAJEKSTREMNIJI RIJALITI! EKSKLUZIVNO tizer za nastavak filma PORED MENE (VIDEO)
Foto: Printscreen

Stigao je PORED NAS

DUGO STE ČEKALI NA OVO! 10 GODINA KASNIJE iz srednje škole pravo u NAJEKSTREMNIJI RIJALITI! EKSKLUZIVNO tizer za nastavak filma PORED MENE (VIDEO)

Nastavak filma "Pored mene" dobro poznate junake uvodi u još ekstremniju i još intenzivniju priču

Objavljeno:

Preksinoć je u bioskopu premijerno prikazan tizer trejler filma "Pored nas", koji je došao uz najnoviji nastavak jedne od najvećih svetskih franšiza, "Star Wars - Poslednji Džedaji", a danas je trejler konačno osvanuo i na Jutjubu!

Sudeći prema onome što smo videli, očekuje nas buran zaplet u kome se bivši drugari iz odeljenja potpuno neočekivano sreću u novim okolnostima, malo stariji, ali sa dosta većim problemima.

Lazar (Slaven Došlo), Strahinja (Nikola Glišić), Tadija (Darko Ivić), Jelena (Milica Majkić), Isidora (Gorica Regodić), Sofija (Jelena Puzić), Srba (Nikola Dragutinović), Sandra (Matea Milosavljević), Kosta (Marko Panajotović), Raša (Rastko Vujisić), Dobrica (Anđelko Beroš) i drugi, dobiće poziv da učestvuju u novom rijaliti programu pod nazivom "Prirodna selekcija".

Film "Pored nas" biće sniman na planinama Tara, Kopaonik i Durmitor i na Crvenom jezeru u Hrvatskoj. Početak snimanja je planiran na proleće 2018. godine, a premijera filma planirana je za početak 2019.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.