PREDSTAVA KOJA ZASMEJAVA I ODUŠEVLJAVA PUBLIKU: 50. izvođenje Velikog talasa
Foto: Promo

veliki jubilej

PREDSTAVA KOJA ZASMEJAVA I ODUŠEVLJAVA PUBLIKU: 50. izvođenje Velikog talasa

Predstava Veliki talas, koji je napisao Igor Amadei, a režirao Nenad Gvozdenović, slavi jubilej – svoje 50. izvođenje!

Objavljeno:

Tokom proteklih pedeset izvođenja ekipa predstave je oduševljavala i zasmejavala publiku, a sjajnu glumačku ekipu čine Ljiljana Stjepanović, Lana Karaklajić, Pavle Pekić, Tanja Bošković, Rade Marković i Stevan Piale.

Predstava Veliki talas duhovito opisuje težnju dvoje mladih da započnu zajednički život uprkos protivljenju porodice.

Publika jubilarno izvođenje predstave Veliki talas može pogledati 25. novembra u 19.30 časova, sledeće izvođenje je 21.12. u 20 časova. Reditelj predstave Nenad Gvozdenović je kroz kratak opis i predstavljanje likova nagovestio šta nas očekuje.

„Dunja i Marko su, posle dugogodišnjeg zabavljanja, odlučili da započnu zajednički život ali su zapeli kod pitanja GDE. Dunja živi sa bakom u stanu od 150 kvadrata. Ove komedije ne bi ni bilo da se Marko sviđa baki Nataliji… ali, avaj! Ni baka (Natalija), ni njena ćerka Daša (Dunjina tetka) ne mogu Marka „očima da vide“! Na Dunjin predlog da se Marko, ipak, doseli kod njih, Natalijin odgovor je više nego jasan: „Samo preko mene mrtve!“ Da se ne bi „venčali u staračkom domu“, Dunja smišlja plan kako da privoli baku i tetku da prihvate Marka kao izabranika njenog srca! Da li će, ili još bolje, kako će realizovati svoj plan, saznaćete u nekih sat i po, uživajući u predstavi Veliki talas!“

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.