PREŽIVEO JE PAKAO, A DANAS GA GLEDAMO U JEDNOJ OD NAJPOPULARNIJIH SERIJA: Našem glumcu geleri se zabili u STOMAK i u NOGE!
Foto: Dado Đilas

Tužna priča

PREŽIVEO JE PAKAO, A DANAS GA GLEDAMO U JEDNOJ OD NAJPOPULARNIJIH SERIJA: Našem glumcu geleri se zabili u STOMAK i u NOGE!

Glumac Boris Isaković je pre sedam godina umalo izgubio život kada je ispod njegovog automobila podmetnuta bomba

Objavljeno:

Bomba, podmetnuta ispod prednjeg desnog točka, eksplodirala je u momentu kada je Isaković pokrenuo automobil sa parkinga na Bulevaru kneza Miloša 18. Glumcu su se geleri zabili u noge i stomak, zbog čega je hitno operisan. Prema tadašnjem zvaničnom saopštenju policije, eksploziju je izazvala ručna bomba.

- Svi smo u velikom šoku. Ne možemo da dođemo sebi od toga šta se dogodilo, ali najbitnije je da je Boris posle svega dobro. Rane su površinske i sanirane su intervencijom sa lokalnom anestezijom. Ne znam ni ko, niti zbog čega je tako nešto učinio. Prethodnih dana se apsolutno ništa sumnjivo nije dešavalo, što bi moglo da ukaže da će se tako nešto dogoditi - ipsričala je tada njegova supruga, glumica Jasna Đuričić.

foto: Fonetmarko Mii

Kada se probudio iz anestezije, Boris Isaković je ispričao da je u pitanju greška. Počinilac je kasnije uhapšen, a spekulisalo se da je to delo počinio da bi prikrio neko drugo zlodelo koje je imalo veze sa fakultetom na kojem je Boris Isaković tada radio.

Isakoviću je ta godina bila teška pošto su mu nekoliko meseci pre tog nemilog događaja obili stan, a on i njegova supruga su sumnjali i da im je neko otrovao psa.

Boris Isaković danas igra glavnu ulogu u seriji "Sumnjivo lice", a uz njega ulogu tumači upravo i supruga Jasna Đuričić. Važe za jedan od najuspešnijih, ali i najskladnijih glumačkih parova.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.