REAGOVALE BI SVE SLUŽBE I MEDIJI: Zbog ove scene iz Žikine dinastije Gidru bi danas OBESILI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

auuu

REAGOVALE BI SVE SLUŽBE I MEDIJI: Zbog ove scene iz Žikine dinastije Gidru bi danas OBESILI! (VIDEO)

Nekada je sve moglo da prođe

Objavljeno: 16:34h

"Žikina dinastija" je jedan od onih filmova koji se repriziraju do besmisla. Nije sporno da je jedan od legendarnih filmova, odnosno serijala iz tog vremena, ali nikada ne bi bilo toliko uspešno da nije bilo genijalnog glumca Gidre.

Jedna scena iz trećeg dela serijala "Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi" je po današnjim standardima, veoma sporna. U pitanju je trenutak u kojem Her Žika (Gidra) šeta pekinezere koje pripadaju "Švapkinjama" koje tumače Vesna Čipčić i Tanja Bošković. Naravno, Žiki to baš i nije puno zanimljivo, pa da bi se malo odmorio od slatkih kuca, on ih obesi! I to bukvalno.

foto: Printskrin: Youtube/Saska Karan

Zamislite samo, da je ovaj film snimljen sada...Reagovale bi sve moguće i nemoguće organizacije, službe, Levitijan bi išao da traži Gidru da ga nije, a da ne pričamo kako bi se ova vest provlačila kroz medije. Samo se setite kakvu prašinu je skoro podigao film "Pored mene" jer se na RTS-u prikazao po prvi put poljubac između dva muškarca, što nikako nije ni približno "strašno" kao bešenje pasa za drvo!

Gidrin film je snimljen 1981. godine i to je najverovatnije prošlo bez većih posledica po režisera i producente, sada bi to bila potpuno druga priča i taj deo bi bio maedstralno isečen iz serijala.

Da se podsetimo ove scene:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.