DEDA IZ MUĆKI OTKRIO JE PRE SMRTI RODNIJU ZAPANJUJUĆU TAJNU: Da sam znao, izvadio bih pištolj i ODMAH GA UBIO!
Foto: Promo

kakva prilika!

DEDA IZ MUĆKI OTKRIO JE PRE SMRTI RODNIJU ZAPANJUJUĆU TAJNU: Da sam znao, izvadio bih pištolj i ODMAH GA UBIO!

Kako piše britanski Mirror, pokojni je glumac upoznao nemačkog diktatora tridesetih godina...

Objavljeno:

Glumac Lenard Pirs, koji je glumio popularnog Dedu u humorističnoj seriji ‘Mućke’, ima ratnu priču koja nadilazi sve one lovačke priče koje je u seriji ispričao ujak Albert. A Pirsova priča je stvarna - imao je priliku ubiti Hitlera.

Kako piše britanski Mirror, pokojni je glumac upoznao nemačkog diktatora tridesetih godina. On je tada imao dvadesetak, a puno kasnije se glumcu Nikolasu ­Lindherstu (koji je glumio Rodnija) poverio i rekao da mu je žao što nije iskoristio tu priliku i poštedio svet nacističkog režima.

OVAJ DEKA STALNO VOLONTIRA U BOLNICI! Kada čujete zašto, srce će vam se stegnuti! (FOTO)

foto: Promo

Nikolas je ispričao: ‘Bio je mladi glumac, na turneji Evropom. Imali su predstavu u nekom nemačkom gradu kad su upali nacisti. Među njima su bili vođe nacističke stranke koji su pogledali predstavu, a potom im po završetku čestitali. Lenard se rukovao s Adolfom Hitlerom. Samo mi je jednom to ispričao i rekao je: Da sam onda znao ono što znam sad, izvukao bih pištolj jednom od čuvara i učinio bih sve da ga ubijem.’

Stiv Klark, autor knjige ‘Only Fools and Horses – The Official Inside Story’, dodao je: ‘Navikli smo na brojne lovačke priče ujaka Alberta iz Drugog svetskog rata, ali nevjerojatno je da je Lenard Pirs upoznao Hitlera dok još nije bio na vrhuncu moći i mogao ga je zaustaviti pre nego što je napravio svo zlo.’

foto: Giphy

Lenard je umro sa 69 godina tokom snimanja četvrte sezone ‘Mućki’ 1984. On je jedan od petero osoba koje su preminule za vreme snimanja serije - umro je scenarista Džon Sullivan, Roger Lloyd Pack (Trigger), Buster ­Merryfield (ujak Albert) i Kenneth MacDonald (Mike).

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.