Šešelj napao Žarka Lauševića, a Peter Božović ga dirljivo branio!
Foto: Beta / Milan Obradović / Marina Lopičić

emotivno o glumcu

Šešelj napao Žarka Lauševića, a Peter Božović ga dirljivo branio!

Ništa mu nije sveto

Objavljeno:

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET! Ovaj DETALJ s venčanja Cece i Arkana zapanjio je sve! (FOTO)

Lider radikala Vojislav Šešelj ponovo je uspeo da šokira javnost rekavši da je glumac Žarko Laušević “monstruozni ubica i montenegrin koji je u pijanstvu ubio dva časna crnogorska Srbina”.

On je gostujući u jednoj emisiji i odgovarajući na pitanje da li se prepoznao u knjizi Žarka Lauševića “Godina prođe dan nikako“ rekao i da je jurio Lauševića po Beogradu da bi ga ispitao oko te knjige u kojoj je, kako kaže, mnogo izmišljotina, ali da u tome nije uspeo.

foto: fonet fonetrts

- Ja sam se prepoznao kod Lauševića i onda sam ga tražio po Beogradu i opet je umakao. Laušević je monstruozni ubica. On je ubio dva čoveka gotovo iz čista mira, u pijanstvu. Izazvao incident u kafani, pa je onda kada se našao na podu potegao pištolj i pucao i dok nije ispraznio šaržer nije prestajao da puca. I osuđivan je na različite kazne i onda ga režim Borisa Tadića pomiluje, a lično je tada ministar Ivica Dačić išao u Njujork da mu odnese pasoš. To je skandal na koji sam ja u Hagu reagovao - rekao je Šešelj u dahu, a onda nastavio da vređa glumca.

foto: Marina Lopičić

- Čitao sam njegovu knjigu i zato sam tražio da ga uhvate da ga ispitam povodom te knjige. On je lažovčina jedna, petljao je tamo, on je sada nevin, a ova dvojica mladića koje je ubio oni su krivi. I to dva Srbina jedinca on je ubio, a on je montenegrin njegov brat je bio aktivista u Liberalnom savezu Slavka Perovića, i kada jedan montenegrin ubije dva časna crnogorska Srbina možete misliti kako ja na to reagujem - rekao je Šešelj.

Istaknuti glumac Petar Božović koji je više puta za Luševića rekao da mu je poput sina juče je poručio da Šešelja ne treba komentarisati, jer se učesnici “Farme” ne komentarišu.

foto: Marina Lopičić

- Ne bih želeo da komentarišem učesnike “Farme”. Što se tiče Žarka i njegove knjige, postoji sud pravde, sud književnosti, a on je svim tim sudovima uvek bio dostupan - rekao je Petar Božović.

Božović je, inače, pre izvesnog vremena veoma emotivno govorio o Lauševiću.

foto: Marina Lopičić

- Već više od 20 godina Žarko svaki dan i svaki minut žali zbog toga što se desilo. Bila je to strašna tragedija. Sudbina je u jednom minutu ugasila i unesrećila živote velikog broja ljudi, živote nekoliko porodica. Žarka znam od malih nogu. Prvo mi je bio kao sin, a kasnije drug, brat i kolega. Ta strašna tragedija unesrećila je sve nas - dirljivo je pričao Božović pred polazak u Ameriku gde je trebalo da se sretne sa Žarkom.

Podsećanja radi, Laušević je u noći između 30. i 31. jula 1993. godine u podgoričkom kafiću “Epl” ubio Dragora Pejovića (20) i Radovana Vučinića (19) i ranio Andriju Kažića.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs / Izvor: alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.