DA LI SE SEĆATE DEVOJKE BANETA BUMBARA? Popularna Goca iz Grlom u jagode danas ima 61 godinu i ne biste je prepoznali (FOTO)
Foto: Printscreen

šok!

DA LI SE SEĆATE DEVOJKE BANETA BUMBARA? Popularna Goca iz Grlom u jagode danas ima 61 godinu i ne biste je prepoznali (FOTO)

Mnoge generacije odrastale su uz čuvenog Baneta Bumbara i njegove doživljaje iz srednjoškolskih dana

Objavljeno:

Samo jednu ženu glumac Branko Cvejić uspeo je da osvoji i to Gordanu Marić koja danas ima 61 godinu, ali je i dalje aktivna u svetu kinemtografije.

Tumačila je brojne likove u serijama “Drugarica ministarka”, “Osvajanje sreće” i “Bolji život”, ali ostala je upamćena po ulozi Goce iz serije “Grlom u jagode”. Danas je profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a više nemamo prilike da je vidimo na malim ekranima. Kada su je upitali zašto vas nema među brojnim kolegama na filmskom platnu, ona je poručila:

- Volela bih da snimam, ali ne znam zašto me ne zovu. Ne mogu da me se sete ili nemaju potrebe. Svejedno, posvećena sam profesorskom poslu, teatrologiji, doktorskom radu - rekla je nedavno u jednom intervjuu.

foto: Printscreen

Na pitanje, kako se priseća trenutka kada je kao tinejdžerka sa velikanima Jugoslovenskog glumišta glumila u kultnoj seriji, ona je poručila:

— Serija je snimana 1975. godine, a šest meseci trajale su pripreme. To je umetnička istina i ne zna se ko je u njoj bio bolji. Trudili smo se da izgleda dokumentarno, kao da se ne glumi, a bio je u pitanju visokoprofesionalni rad. Niti sam ja bila Goca, niti je Bane Cvejić bio Bane Bumbar, imali smo svoje privatne živote - rekla je tom prilikom glumica.

foto: Printscreen

Verovatno da je ne bi prepoznali kada bi je sreli na ulici, ali godine su učinile svoje. I sama potvrđuje činjenicu da su se današnje generacije u mnogome promenile i više nisu na one iz perioda sedamdesetih godina.

foto: Nebojša Mandić

- To je vreme kad smo bili skromni i čestiti. Najvažnije nam je bilo to da budemo dobri ljudi i uspešni đaci. Mangupluci koji su se tada dešavali danas ne mogu na taj način da se ponove. Ali, odrastanje je uvek isto. I dalje ti lupa srce kad vidiš simpatiju i do pola noći razmišljaš da li je sad sa nekom drugom. Kobajagi danas su devojke lake, a momci zainteresovani samo za zabavu “na jedno veče”. To je glupost! Sve je pitanje srca i ljubavi. Razmišljanje o tome hoće li mi se javiti nikad neće izaći iz mode - rekla je u jednom intervjuu glumica.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.