NOSILA JE CVIKE I BILA SMEŠNA, ALI ZATO DANAS... Marina je majka troje dece i udata je za našeg poznatog glumca! (FOTO)
Foto: Printscreen

Sećate li se Marine iz filma "Mi nismo anđeli"?

NOSILA JE CVIKE I BILA SMEŠNA, ALI ZATO DANAS... Marina je majka troje dece i udata je za našeg poznatog glumca! (FOTO)

Čuvena Marina iz filma “Mi nismo anđeli” danas ima 45 godina i izgleda drugačije

Objavljeno:

Milena Pavlović je pre tačno dve i po decenije snimila je prve kadrove kultnog filma po kojem je postala poznata, ali više ne želi da se bavi tom vrstom umetnosti.

Sudeći po izgledu nije se mnogo promenila, i dalje ima loknastu kosu, osmeh je skoro pa i isti, ali se nakon te velike uloge povukla iz javnosti. Smatra da nije uvek bila spremna da iznese ono što nosi populanost u našoj zemlji.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Prva moja uloga je bila uloga Marine u filmu “Mi nismo anđeli”. Zvali su me na probno snimanje i uloga je bila moja. Sećam se, postojale su dve ključne scene, sa početka i kraja filma. Odlučila sam da napravim razliku između te dve Marine. Na početku ona je nezrela, a na kraju, kad ostane trudna, ima neku odgovornost. Scenario mi se nije odmah dopao, ali u toku snimanja kroz razgovor sa rediteljem Srđanom Dragojevićem snimanje je postalo super. Popularnost koju mi je donela Marina nije mi prijala. Nisam bila spremna na to. I dan danas smatram da je mnogo važnije ono što čovek uradi nego način na koji će to da objasni. Tada sam imala samo 19 godina. Odbijala sam ja i kasnije uloge, i na filmu i u pozorištu, ali nisu bile tog ranga - rekla je jednom prilikom Milena.

Ponekad je aktivna u pozorištu. Ove godine je radila scenario za predstavu "Ženska posla", a tumačila i jednu od glavnih uloga u tom komadu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Radila sam dosta u pozorištu, izrodila sam troje dece, tako da ima vremena. Ima glumaca koji kažu da gluma nije trka na 100 metara, nego maraton - objasnila je Milena.

Danas je uspešna majka, ima ćerke Andrijanu i Olgu, kao i sina Vuka. U braku je sa glumcem Milanom Čučilovićem.

foto: Zorana Jevtić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.