DA LI JE PREDOSETILA SVOJU SMRT? Ovo je NAŠA glumica govorila pre nego što je preminula!
Foto: Printscreen/facebook

Jezivo

DA LI JE PREDOSETILA SVOJU SMRT? Ovo je NAŠA glumica govorila pre nego što je preminula!

Ono što danas zvuči posebno turobno je to da je sa naših prostora otišla u britansku prestonicu upravo zato da bi pobegla od smrti

Objavljeno:

Danas je sve potresla vest o smrti glumice Irene Mičijević, koju je domaća publika zapamtila kao advokaticu Klaru u seriji "Žene sa Dedinja".

Ona je izgubila bitku sa teškom bolešću u 45. godini, a, iako je živela i radila u Londonu, izrazila je želju da poslednje dane provede u Srbiji.

Ono što danas zvuči posebno turobno je to da je sa naših prostora otišla u britansku prestonicu upravo zato da bi pobegla od smrti.

- Otišla sam zato što sam imala 21. godinu i želela sam da razmišljam o budućnosti i životu, a ne o smrti, stradanju i ubijanju. Nisam mogla da opstanem u takvoj sredini i smatrala sam da, ako već ne mogu ništa da promenim, najbolje je da bar ne učestvujem u svemu što se oko nas dešavalo.

foto: Printscreen/facebook

- Volela bih da su mnoge stvari drugačije, ali su uslovi jednostavno bili takvi. Naša sadašnjost pretrpana je posledicama s kojima se sada neminovno suočavamo, hteli mi to ili ne - ispričala je Irena u intervjuu za "Press" 2010. godine.

(Espreso.co.rs/Press)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.