POSLEDNJI POZDRAV BOŠKU! Bivše supruge iz kultne serije oprostile su se ovim rečima od Ljubiše Samardžića!
Foto: Printscreen

dirljivo

POSLEDNJI POZDRAV BOŠKU! Bivše supruge iz kultne serije oprostile su se ovim rečima od Ljubiše Samardžića!

Kolege su se od slavnog glumca opraštale emotivnim porukama

Objavljeno:

Celu naciju je u toku jučerašnjeg dana potresla vest o smrti Ljubiše Samardžića, a njegove kolege su odmah počele da mu šalju emotivne poslednje pozdrave, ali i da evociraju najlepše uspomene koje imaju na preminulog glumca.

Dirljive reči povodom ovog nenadoknadivog gubitka, imale su i njegove filmske "bivše supruge", Neda Arnerić i Svetlana Ceca Bojković, koje su tumačile uloge zajedno sa Ljubišom u kultnoj seriji "Policajac sa Petlovog brda".

Ceca Bojković kaže:

foto: Dragan Kadić

- Nažalost, izgubili smo još jednog velikog glumca naše kinematografije koji je uz Batu Živojinovića obeležio jednu epohu našeg filma i serija, kasnije kao reditelj, umetnički stvaralac. Jedino što nam je ostalo, a to nije malo, jeste njegovo delo koje je ostalo zabeleženo na filmskoj traci i serijama, tako da ćemo imati mogućnosti kroz uloge da ga se sećamo. Bio je odličan partner. Igrali smo u nekoliko serija, a poslednje što smo radili jeste "Policajac sa Petlovog brda". Bio je izuzetno vredan čovek, vedroga duha, pun energije - rekla je ona.

Neda Arnerić dodala je i po čemu će se sećati Ljubiše:

foto: Damir Dervišagić

- Bio mi je jedan veliki prijatelj koji me je podržavao kada mi je bilo najteže. Mnogo mi je teško što je otišao tako veliki glumac: balkansko glumište je izgubilo nenadomestivog glumca. Ali kada izgubite nekog ko vam je prijatelj, onda je to druga priča. Ljubiša je bio izuzetno mudar čovek i strpljiv sa svojim prijateljima i kolegama. Naučila sam kako da se ponašam u ovom poslu, zahvaljujući s njim. Poslednji put sam se čula sa njim pre nego što je otišao u bolnicu. Nisam htela da ga uznemiravam, jer sam znala da Mira to ne želi. I to je u redu. Tako bi trebalo da ostane. Kada je neko bolestan treba ga ostaviti sa svojom porodicom, a ne uznemiravati.

(Espreso.co.rs / Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.