OVO JE JEDINI SRBIN KOJI JE BIO CAR U HOLIVUDU! Tukao se sa Brus Lijem i Čak Norisom, a niste imali pojma da je on NAŠ! (VIDEO)
Foto: Printscreen

kakva kraljina!

OVO JE JEDINI SRBIN KOJI JE BIO CAR U HOLIVUDU! Tukao se sa Brus Lijem i Čak Norisom, a niste imali pojma da je on NAŠ! (VIDEO)

Igrao je rame uz rame sa najvećim legendama Holivuda

Objavljeno:

Holivudski glumac Mel Novak, čije je pravo ime Milan Mrđenović, proslavio se igrajući negativce u brojnim akcionim filmovima, poput "Igre smrti", gde glavnu ulogu tumačioBrus Li, "Oko za oko", gde je igrao Čak Noris, kao i u mnogim drugim.

To je samo deo njegove neverovatne životne priče, jer Mrđenović je poznati američki propovednik. Godinama radi po zatvorima, a pomože i beskućnicima.

Srpskog je porekla, rođen je 1942. godine u Pitsburgu, a karijeru je započeo 1971. godine.

Svetsku slavnu donela mu je uloga ubice Stika u već navedenom ostvarenju "Igra smrti" sa Brusom Lijem.

Sa Čakom Norisom i Kristorerom Lijem igrao je u ostvarenju "Oko za oko", i to negativca Tonija Montoju.

Takođe, Mel Novak je glumio i sa holivudskim zvezdama, kao što su Jul Briner, Stiv Mekvin, Kristofer Li, Den Ekrojd, Rosi o Donel, Linda Evans... I dan danas je aktivan glumac, a pre dve godine snimio je film "Samurai Cop 2.

Mel je u intervjuu za RTS istakao da se ponosi što je Srbin. Naveo je da traži da ga ljudi zovu Milan. Mel ističe da slavi praznike po pravoslavnom kalendaru i da uživa u srpskoj hrani. Na nekadašnoj njegovoj saobraćajnoj tablici pisalo je "Serb", što, naravno, na engleskom znači Srbin.

- Volim što sam Srbin, to svi znaju. Na snimanju filmova, na Fejsbuku i uopšte svim ljudima koje upoznam kažu da me zovu Milan... Ne bih voleo da sam rođen kao neko drugi, već kao Srbin - rekao je Milan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.