Belgrade Beer Fest očekuje rekordnu posetu turista: I ove godine besplatan prevoz za sve posetioce
Foto: Promo

prijavite se na vreme

Belgrade Beer Fest očekuje rekordnu posetu turista: I ove godine besplatan prevoz za sve posetioce

Tradicionalni beogradski festival piva Belgrade Beer Fest biće održan od 16. do 20. avgusta, a očekuje se da će ove godine manifestaciju posetiti rekordni broj turista

Objavljeno: 13:33h

Za domaće i strane goste, pripremljeni su i brojni programski noviteti i pivske zone, a posetioce festivala, uz besplatan ulaz, očekuje čak 37 nastupa domaćih, regionalnih i svetskih zvezda na dve bine.

Kao jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova naše zemlje, Belgrade Beer Fest već petnaest godina ljubiteljima dobre zabave nudi garantovan provod uz najraznovrsnije pivske ukuse i koncerte prestižnih muzičkih izvođača.

Za uspeh i razvoj festivala svih ovih godina je izuzetno značajna podrška Grada Beograda, Ministrastva trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i Turističke organizacije Srbije i Beograda, koji prepoznaju doprinos festivala pozicioniranju Srbije i Beograda na turističkoj mapi Evrope.

Belgrade Beer Fest, iz godine u godinu, veliku posećenost festivala koristi da sporovodi društveno-odgovorne i humanitarne kampanje, kao i akcije koje posetiocima omogućavaju ugodan boravak i maksimalnu bezbednost na festivalu. “Društvo, ko vozi kući?” jedna je od najznačajnijih akcija odgovorne konzumacije i bezbednosti u saobraćaju, koju već petu godinu zaredom organizuje jedna kompanija u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Gradskim saobraćajnim preduzećem Beograd (GSP) i Belgrade Beer Festom.

Kao i prethodnih godina, za sve posetioce će biti obezbeđen besplatan gradski prevoz za dolazak i odlazak sa festivala do četiri ključne tačke u Beogradu, a biće organizovan i međugradski prevoz iz Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Pored besplatnog prevoza, posetioci će moći da učestvuju i u interesantnim edukativnim aktivnostima na temu odgovorne konzumacije, koje ih očekuju na Safe zoni u okviru festivala.

Pre početka festivala posetioci će biti informisani o načinu prijave za međugradski prevoz i redu vožnje gradskog prevoza. Među novinama, koje će posetiocima omogućiti lagodniji provod na festivalu, je svakako i partnerstvo sa kompanijom Visa.

Gosti Belgrade Beer Festa će, po prvi put, imati priliku da plaćaju brzo, sigurno i pouzdano Visa beskontaktnim karticama. Ovaj inovativni način plaćanja biće omogućen na čak sto terminala na Belgrade Beer Fest-u, što će značajno poboljšati kvalitet usluge i posetiocima omogućiti još više vremena da uživaju u zabavi i koncertima, bez čekanja u dugim redovima.

A u čast 15. rođendana Belgrade Beer Festa na Ušću će biti postavljena i posebna, dva metra visoka, metalna instalacija BEER FEST. Moderna instalacija u obliku 3D slova biće jedna od najvećih atrakcija ovogodišnjeg festivala piva. Slova će se svakodnevno, tokom pet festivalskih dana, puniti praznim limenkama, a selfi sa BEER FEST 3D slovima sigurno će biti važna tema na društvenim mrežama tokom 15. Belgrade Beer Festa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.