SMOKI, NE DAJ SE! Legendarnom glumcu život visi o koncu
Foto: Youtube printscreen

borba

SMOKI, NE DAJ SE! Legendarnom glumcu život visi o koncu

U Klinici za hematologiju KCS Samardžić je pod stalnom terapijom i medicinskim nadzorom

Objavljeno:

Zdravstveno stanje glumca Ljubiše Samardžića ne popravlja se, nažalost, ni pored svih napora lekara Kliničkog centra Srbije, gde je legendarni Smoki već gotovo mesec dana na bolničkom lečenju, saznaju "Novosti".

U Klinici za hematologiju KCS Samardžić je pod stalnom terapijom i medicinskim nadzorom, ali zbog više udruženih bolesti život mu visi o koncu.

Iako se posle operacije tumora na mozgu kojoj je podvrgnut u decembru prošle godine činilo da se glumac, čije se upečatljive uloge Šurde iz serije "Vruć vetar" gotovo svi sete kada im padne krvni pritisak, dobro oporavljao, pogotovo kad je počeo da se pojavljuje u javnosti, njegovo zdravstveno stanje se, ipak, iskomplikovalo.

foto: Dragan Kadić

Na Kliniku za hematologiju smešten je zbog leukopenije, odnosno jako smanjenog broja leukocita u krvi, ali sve dodatno komplikuje i hronična limfocitna leukemija od koje Samardžić boluje. Prema našim saznanjima ni neurološko stanje glumca nije dobro.

Prema nezvaničnim saznanjima, lekari ne mogu da daju nikakve prognoze, a u glumčevo lečenje uključeni su doktori najrazličitijih specijalnosti, zbog nekoliko udruženih bolesti koje Samardžić ima.

Samardžić se poslednji put u javnosti pojavio 30. marta u Domu omladine, na otvaranju Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma. Tad je bio primetno dobro raspoložen. Došao je sa suprugom Mirjanom. Tom prilikom veliki glumac se poklonio publici, a premijerno je prikazan njegov autobiografski dokumentarac "Panta rei".

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.