SMOGOVCE JE VOLELA CELA JUGOSLAVIJA: Evo gde je sada mala Marina iz hit serije! (VIDEO)
Foto: Printscreen

plavokosa lepotica

SMOGOVCE JE VOLELA CELA JUGOSLAVIJA: Evo gde je sada mala Marina iz hit serije! (VIDEO)

Iz danas već kultne televizijske serije "Smogovci", čija je prva sezona prikazana 1982. godine, ostali su zapamćeni mnogi likovi nastali na temelju istoimenog romana Hrvoja Hitreca
Objavljeno:

Priča o mladim članovima porodice Vragec koji žive u neuređenom naselju u zagrebačkoj četvrti Peščenici. Odrasli su bez oca, a majka Melita je otišla da radi u Nemačku.

Uz članove porodice Vrabec (Dragec, Pero, Mazalo, Cobra...) i nakon 35 godina od prikazivanja, pamtimo i lik plavokose devojčice Marine u koju je bio zaljubljen dečak Dado.

foto: Printscreen

Lik Marine tumačila je Zagrepčanka Gorana Stepanić, koja se proslavila i ulogom u seriji "Lažeš Melita" (1984.) prema knjizi Ivana Kušana.

Od talentovane dečje zvezde koja je putem malih ekrana ušla u milione domova očekivala se velika glumačka karijera, no Gorana Stepanić odabrala je potpuno drugačiji životni put.

"Mala Marina" danas ima 44 godine i živi i radi u Puli, gde radi na fakultet od 2009. kao docent na Odseku za romansku i klasičnu filologiju i drži predavanje iz rimske književnosti i razumevanja antike.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.