SVI SU UZDISALI ZA NJOM A ONA JE KRILA MRAČNU TAJNU! Nataša iz Žikine dinastije: Reditelj me je terao na žestok seks!
Foto: Printscreen

istina o filmu

SVI SU UZDISALI ZA NJOM A ONA JE KRILA MRAČNU TAJNU! Nataša iz Žikine dinastije: Reditelj me je terao na žestok seks!

Zbog snimanja scene s Milanom Štrljićem nisam pričala s Jovanom Aćinom 10 dana jer sam mislila da Ester treba da deluje kao da je nevina, kaže čuvena glumica
Objavljeno:

Ikonu jugoslovenske kinematografije Galu Videnović, danas Aleksić, proslavila je uloga Vesne u filmu „Jagode u grlu“ reditelja Srđana Karanovića.

Ona je pre nekog vremena otkrila tajnu sa snimanja koju skoro niko nije znao.

- Tada sam imala samo 14 godina. Više sam se od uloge brinula o tome kako ću opravdati izostanke sa snimanja u školi - rekla je Gala.

Bio joj je prvi put... Gali je partner bio Milan Štrljić Bio joj je prvi put... Gali je partner bio Milan Štrljić

foto: Printscreen/Facebook/Gala Videnovic

Glumicu već dugo ne gledamo na velikom platu, a gostovala je i u TV seriji „Andrija i Anđelka“.

- Više sam se zabavljala nego glumila. Ekipa serije je odlična. Andrija i Anđelka su dva veoma vredna i talentovana bića i bila mi je čast da budem delić takvog tima - kratko je rekla tada glumica.

Jednu od najlepših jugoslovenskih glumica televizijska publika najviše pamti po serijaluŽikina dinastija“ i ulozi Ruskinje Nataše, a celu bivšu SFRJ pod noge je bacila kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“. Gledali smo je i uzdisali dok upravlja četvercem koji su vozili Nebojša Bakočević, Dragan Bjelogrlić, Goran Radaković i Srđan Žika Todorović.

foto: Printscreen

- Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna - rekla je pre nekoliko godina za Mondo glumica, koja ni danas nije pogledala film u celosti jer kaže da budi emocije i da je tužan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.