HELGA PRVI PUT ZA MEDIJE U SRBIJI! Otkrila nam je ko joj je bio OMILJENI GLUMAC U ALO, ALO! (VIDEO)
Foto: Wikipedia, Printscreen/AlloAllo

Intervju kim hartman

HELGA PRVI PUT ZA MEDIJE U SRBIJI! Otkrila nam je ko joj je bio OMILJENI GLUMAC U ALO, ALO! (VIDEO)

Kim nam je otkrila i druge velike tajne iz serije koju je cela Srbija obožavala
Objavljeno: 10:48h

Ako postoji serija koju su na ovim prostorima svi gledali, nije to ni "Bolji život", ni "Srećni ljudi", nego nešto mnogo bolje i značajnije, plemenitije, ljudskije - remek-delo britanske TV produkcije, ratna komedija "Alo, alo!"

A ako u toj seriji postoji žena za kojom su svi muškarci na Balkanu (i širom sveta) uzdisali, onda je to prelepa i predivna Kim Nolan (eks Kim Hartman), ili čuvena Helga Gerhart, vojnik nacističke nemačke armije, sekretarica pukovnika fon Štroma.

foto: Wikipedia, Printscreen/AlloAllo

Malo ljudi zna da je Kim, inače ostvarena i veoma uspešna glumica i mimo ove serije, već 40 godina u srećnom braku sa Džonom Nolanom, legendom britanskog filma, inače stricem najčuvenijeg režisera današnjice, Kristofera Nolana.

Kim je bila neverovatno ljubazna, pa je pristala da, prvi put za medije u Srbiji, govori o uspomenama na seriju Alo, alo!, o glumi, o svom statusu seks-simbola, i o drugim stvarima.

foto: Wikipedia, Printscreen/AlloAllo

Da li ste znali da ste velika, velika zvezda u bivšoj Jugoslaviji (Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori...), kao vojnik Helga Gerhart?

- Pa, nisam znala da sam velika zvezda, kao Helga Gerhart, u Srbiji, sve dok nisam čula od vas... I oduševljena sam što čujem to, mada sam znala da je Alo, Alo kao serija bila popularna u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i takođe u Holandiji i Skandinaviji.

Deo obrazovanja dobili ste u "Belgrade Theatre" u Koventriju, koji je nazvan po našem Beogradu, u Srbiji. Da li ste ikad bili u "pravom" Beogradu?

foto: Printscreen/Google streetview

- Ne, na moju žalost, nikad nisam bila u Beogradu. A da li ste vi znali da je drvo za popravku "Belgrade Theatre-a" u Koventriju (grad koji je bukvalno sravnjen sa zemljom u Drugom svetskom ratu) donirala Jugoslavija? Odatle i ime!

Kristofer Nolan je deo vaše porodice. Šta mislite o njegovim filmovima? Da li ste njegov obožavatelj?

- Veliki sam obožavatelj Kristoferovih filmova. Ja mislim da je on genije! Svi njegovi filmovi su tako originalni. Imam i malu ulogu u njegovom novom filmu, "Dunkirk", koji će se prikazivati ovog leta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.