Bog otac! 7 razloga zbog kojih Rokija Balbou niko nikad neće moći da prebije! (FOTO) (GIF)

jedini i nepobedivi

Bog otac! 7 razloga zbog kojih Rokija Balbou niko nikad neće moći da prebije! (FOTO) (GIF)

Kada se on nađe u ringu, ne postoji borac koga on ne može pobediti

Objavljeno:

Legendarni film o bokseru Rokiju Balboi proslavio je glumca Silvestera Stalonea. "Roki" ima čak šest nastavaka, a sedmi će svoju premijeru doživeti uskoro. "Roki" je verovatno najpoznatiji film o boksu koji je ikada snimljen i predstavlja jednu od najvećih saga u istoriji kinematografije. Roki Balboa je skromni borac iz Filadelfije, koji nema nikakvu perspektivu u životu. Ipak, iz borbi uvek izlazi kao pobednik, evo i zašto! Roki Balboa se vraća: Sedmi nastavak stiže u bioskope (FOTO) (VIDEO) 1. Pravi borci moraju da vežbaju kako bi održali formu.

Tako i Roki kako bi pobeđivao u borbama svakodnevno vodi računa o kondiciji. Preskakanje vijače je kod boksera nezaobilazan deo treninga. 2. Bez ovakvih poteza Rokijev trening nije pravi trening.

Za jednog ovakvog borca preskakanje prepreka nije nikakav problem, on to radi kao od šale. I pored prepreke na putu, brži je od ostalih trkača. 3. A šta kažete na ovaj potez?

Ti mišići moraju da se održe. Ne bi baš svako mogao da se meri sa njim. 4. Kada biste sreli Rokija u ovakvom izdanju, sigurno ne biste ni pomislili da je on u stvari bokser.

Zaista, ko bi rekao? Šešir svakako nije uobičajen modni detalj jednog boksera koji obično važe za žestoke momke. U ovakvom izdanju deluje prilično bezopasno. 5. Pogledajte kako samo tuče u ringu.

Ovako se jedan Amerikanac obračunava sa moćnim Rusom. 6. A tek kako nokautira...

E, ovo se zove pravi nokaut. Posle ovakvog udarca protivnik će se malo teže podići. 7. Roki je pravi borac, jer svoje znanje borilačkih veština deli sa mlađim kolegama.

On će u najnovijem nastavku biti mentor i trener sinu svog nekadašnjeg protivnika Apolo Krida, Adonisu Džonsonu. Sigurno je svom mlađem kolegi odao tajnu bokserskog zanata. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.