NAPUŠTALI SU SERIJU ZBOG PARA Posle 24 godine otkrivena istina o "Srećnim ljudima" i PROBLEMIMA na snimanju!
Foto: Printskreen/youtube

Tajne

NAPUŠTALI SU SERIJU ZBOG PARA Posle 24 godine otkrivena istina o "Srećnim ljudima" i PROBLEMIMA na snimanju!

Glumac Desimir Stanojević otkrio je do sada nepoznate detalje sa snimanja popularne serije "Srećni ljudi".
Objavljeno: 15:18h

On je progovorio o honorarima koje su dobijali, glumcima koji su napustili seriju, i u kakvim je odnosima bio sa kolegama.

- Pas Sima, koje se zvao Amon je moj pas koga sam doveo iz Niša, sa njim sa osvajao brojne nagrade u tadašnjoj velikoj Jugoslaviji. On nije imao glumačko iskustvo, niti je imao neku adekvatnu dresuru, samo je slušao mučenik ono što mu ja kažem, ispričao je glumac.

foto: Printscreen

Kada je reč o honorarima i novcu koji su glumci serije zarađivali Desimir je ispričao:

- Nisu bili mali honorari, honorar je bio adekvatan ulogama u zavisnosti ko koliko ulogu ima. Umeo je da "pada" u sklopu inflacije ali nije bio mali. Produkcija RTS-a se trudila da to stalno nadoknađuje. Normalno neko je to izdržao, neko nije. Ja sam izdržao i zbog motiva da u tako nečemu učestvujem i nekome je novac bio dragoceniji od uloge, pa su zato mnogi i otpali. Znam da je Tanja Bošković zbog toga otišla, kao samohrana majka u to vreme nije mogla više da izdrži - ispričao je glumac i dodao da je bilo trenutaka da je i on hteo da napusti snimanje, ali su ga ljudi iz produkcije ipak ubedili da ostane.

foto: Printscreen

- Bilo bi mi drago da se sretnem sa nekim ljudima iz serije koje nisam video dugo. povremeno se možda na nečijoj premijeri sretnemo i kažemo "Zdravo", ali tu ne možemo da sednemo i da se ispričamo i podsetimo uspomena. Svako je otišao na svoju stranu...

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.