PINKIJEVA MAMA TEK SADA SAZNALA OD ČEGA JOJ JE UMRO SIN: Otkriveni detalji smrti čuvenog glumca iz filma RANE!
Foto: Printscreen

Majka ispričala sve

PINKIJEVA MAMA TEK SADA SAZNALA OD ČEGA JOJ JE UMRO SIN: Otkriveni detalji smrti čuvenog glumca iz filma RANE!

Majka pokojnog glumca se tek 17 godina posle smrti usudila da pročita obdukcioni nalaz
Objavljeno:

Dušan Pekić bio je mladi glumac koji se proslavio tumačeći glavnu ulogu u filmu Srđana Dragojevića "Rane". Milan Marić i on su sa svega 15 godina odigrali sada već kultne Pinkija i Švabu i tako postali prave zvezde krajem devedesetih godina. Ipak, poput Pinkija, Dušan je imao bljesak i brutalan kraj u stvarnom životu.

Pekić je želeo da upiše Akademiju i postane glumac, ali to se nikada nije ostvarilo.On je 2000. godine otišao u Kraljevo na odsluženje vojnog roka, sa kog se nikad nije vratio. U noći između 26. i 27. marta tada devetnaestogodišnji Dušan preminuo je u vojnoj kasarni, a o uzroku smrti se do danas spekulisalo.

foto: Printscreen

Neki su rekli da je prevelika doza droge bila fatalna, dok su drugi govorili kako je ugušen u snu, a sada je njegova majka, Milunka Tašić, posle 17 godina rešila da otkrije pravu istinu.

- Prošlo je 17 godina od smrti mog sina! U početku je vreme tako sporo prolazilo, a bol pritiskao! Teško mi je i danas da se prisetim toga. Dušan je bio omiljen u društvu, a i među ženskim svetom! Imao je dosta simpatija i nekoliko devojaka! Njegova devojka Jelena Janković bila je puna života, kao i on. Žao mi je što odavno nemam nikakav kontakt s njom, volela bih da se čujemo - započinje potresnu ispovest Pinkijeva majka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.