OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA BOLJEG ŽIVOTA! Ulogu Saše Popadića ODBIO glumac za kojim su žene SEKLE VENE!
Foto: Printscreen

Neverovatno

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA BOLJEG ŽIVOTA! Ulogu Saše Popadića ODBIO glumac za kojim su žene SEKLE VENE!

Kako bi serija SA NJIM izgledala?
Objavljeno: 10:27h

Deo čuvene porodice Popadić u "Boljem životu", 30 godina od početka emitovanja slavne serije, trebalo je da bude i jedan od najpopularnijih glumaca u Jugoslaviji, za kojim su žene "sekle vene".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Žarko Laušević je morao da odbije ulogu Aleksandra Saše Popadića, koja je proslavila Borisa Komnenića. Laušević je, navodno, bio primoran na taj potez zbog angažmana u filmu "Oficir s ružom".

- Žarka su želeli u ulozi Saše, međutim, termini snimanja serije preklopili su se sa filmom, a on nije mogao da radi paralelno, na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarije dete u porodici. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje - kaže Lauševićeva prijateljica sa studija koja je tada radila kao ispomoć na seriji.

Još jedna velika tajna "Boljeg života" vezana je za ulogu Violete Popadić koju je, kao što znamo, tumačila Lidija Vukićević. Bilo je više kandidatkinja, a kako navodi dnevni list, tada velika zvezda, pokojna Ena Begović, morala da odbije ulogu zbog obaveza u pozorištu.

foto: Printscreen

Bonus video

(VIDEO, FOTO) SVE PUCA OD LUKSUZA: Zavirite u dom Sandre Meljničenko, koja proslavlja BABINE!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.