OVO MNOGE GENERACIJE ČEKAJU VEĆ GODINAMA! Stigao trejler za novi film o Moćnim rendžerima, ali da li valja???
Foto: Printscreen

Hmmm?

OVO MNOGE GENERACIJE ČEKAJU VEĆ GODINAMA! Stigao trejler za novi film o Moćnim rendžerima, ali da li valja???

Nova adaptacija obožavanog dečjeg šoua je u najavi i nismo sigurni koliko će vam se dopasti
Objavljeno: 09:39h

Čovek koji stoji iza novog Netflix-ovog projekta Castlevania, koji predstavlja ekranizaciju japanske Drakula igrice, Adi Shankhar, izjavio je za Polygon da priprema do sada najmračniju verziju ove serije: “Biće to rimejk prve tri sezone originalne serije i verzija sa najviše nasilja od svih do sada.”

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ono za šta se pretpostavlja da će biti najuzbudljiviji deo su scene borbe, za koje je režiser pronašao insipiraciju u popularnom crtaću Zmajeva kugla 3. Iako još uvek nije pronašao mrežu koja bi emitovala njegovu verziju Rendžera, Adi se nada da će uspeti da nagovori Netflix na novu saradnju:

foto: Printscreen

- Radio sam sa skoro svakom mrežom i jedino Netflix razume sve. Svet u kojem živimo je totalno promenio ideju zabave i Netflix to shvata. Ako pogledate kako šou izgleda danas, vidite da je to u stvari dugačak film. To je jedna velika paradigma i želim da istražim ovaj tip potražnje sa novom verzijom Moćnih rendžera - objasnio je Shankhar.

Početak prikazivanja ovog projekta se očekuje kroz 18 meseci, a dotle, pogledajte trejler za najnoviji film o ovim junacima koji će se u bioskopima naći kroz nešto više od mesec dana.

(Espreso.co.rs/Tracara)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.