Ko još đuska u senu nasred livade? Svratite u DKSG, pa ćete saznati!
Foto: Promo

češki filmovi

Ko još đuska u senu nasred livade? Svratite u DKSG, pa ćete saznati!

Filmovi "Mjuzikl" i "Nas dvoje" autorke Slobodanke Radun od petka do nedelje biće na programu u Maloj sali Doma kulture "Studentski grad"
Objavljeno: 21:18h

Od petka do nedelje, 10. do 12. februara, u Maloj sali Doma kulture "Studentski grad" biće prikazani filmovi "Mjuzikl" i "Nas dvoje" autorke Slobodanke Radun.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rediteljka Slobodanka Radun živi u Pragu, gde se bavi filmskom i pozorišnom režijom posle završenih studija na FAMU. Posle projekcije filmova u petak, 10. februara, Igor M. Toholj vodiće razgovor sa njom.

foto: Promo

18.00 - Mjuzikl

Razred umetničke škole na letnjem kampu dobija zadatak da uvežba pozorišnu verziju čuvenog češkog muzičkog filma Starci na hmelju. Rezultat će biti pozorišna predstava koja može da utiče na njihovu buduću karijeru...

20.00 - Nas dvoje

Nadajući se promeni, Ema (Jana Plodkova) beži od svoje porodice i ostavlja muža. Krije se u stanu svog frizera, gej momka Tonija (Ondrej Nosalek), iako ga jedva poznaje. Na početku su samo dva stranca, povezani zajedničkim naporima da pobegnu od svojih porodica. Zbližavaju se i pomažu jedno drugome da prevaziđu unutrašnje i spoljne prepreke. Njihovo prijateljstvo skoro da prerasta u ljubavnu aferu, uprkos tome što se ne može ostvariti. Ovo je ljubavna priča 21. veka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.