VELIKI COMEBACK: Džek Nikolson se vraća na veliko platno! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP / Chris Pizzello

poslednji put glumio 2010.

VELIKI COMEBACK: Džek Nikolson se vraća na veliko platno! (FOTO) (VIDEO)

Glumac bi trebalo da dobije ulogu u rimejku nemačke komedije "Toni Erdman" koja je nominovana za ovogodišnjeg Oskara za najbolji strani film
Objavljeno: 15:31h

Posle sedmogodišnjeg odsustva sa filma, Džek Nikolson bi trebalo da se vrati na veliko platno u rimejku nemačke komedije "Toni Erdman" koja je nominovana za ovogodišnjeg Oskara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nikolson će u filmu glumiti sa Kristen Vig, naveo je anonimni izvor blizak producentima koji nije ovlašćen da javno govori o projektu. Vest je prvi saopštio magazin "Variety" u utorak.

foto: AP / Mark J Terrill

Sedamdesetdevetogodišnji Nikolson je poslednji put igrao u filmu Džejmsa Bruksa "Kako znaš" (How Do You Know) iz 2010. godine i mnogi su smatrali da više neće glumiti.

- Filmska industrija je najveća industrija, ali ja želim da radim samo filmove koji pokreću ljude, filmove o emocijama i ljudima - rekao je Nikolson u intervjuu za San (The Sun) 2013. godine.

"Toni Erdman", film nemačke režiserke i scenaristkinje Maren Ade, postao je svetska senzacija posle premijere u Kanu maja 2016. godine. Film o ocu koji se trudi da opusti preopterećenu ćerku nominovan je za ovogodišnjeg Oskara za najbolji strani film. Ade će biti izvršna producentkinja rimejka, a režiser još nije određen.

U prošlogodišnjem intervjuu za AP Ade je komentarisala mogućnost snimanja rimejka.

- Imamo interes, ali moram da razmislim o tome. Zavisi. Ima previše rimejkova. Ne osećam potrebu za rimejkom ali zavisi od uslova. Svako ima cenu - rekla je Ade. Zastupnici Nikolsona i Vigove nisu bili dostupni za komentar.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.