Filmske PREMIJERE festivala u Roterdamu UŽIVO pred srpskom publikom (VIDEO)
Foto: Promo

Roterdam uživo!

Filmske PREMIJERE festivala u Roterdamu UŽIVO pred srpskom publikom (VIDEO)

U 3 bioskopa u Subotici, Beogradu i Nišu od 27. do 29. januara biće prikazan inovativni, interaktivni program IFFR Live u okviru koga će u preko 45 evropskih gradova simultano biti održane svetske premijere novih evropskih filmova
Objavljeno: 14:34h

Bioskopi Eurocinema (Subotica), Fontana (Beograd) i Kupina (Niš) biće deo predstojećeg, 46. izdanja, renomiranog Međunarodnog filmskog festivala u Roterdamu (International Film Festival Rotterdam - IFFR), koji se održava od 25. januara do 5. februara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! U njima će u periodu od 27. do 29. januara biti prikazan inovativni, interaktivni program IFFR Live u okviru kojeg će u preko 45 evropskih gradova simultano biti održane svetske premijere novih evropskih filmova.

Tri bioskopa deo su trećeg izdanja ove revolucionarne platforme koja prenosi uzbuđenje festivalske premijere filma u bioskope širom Evrope i omogućava našim gledaocima da zajedno sa hiljadama drugih prisustvuju ovim ekskluzivnim projekcijama.

foto: Promo

Raspored projekcija:

- Petak, 27. januar, 19h

"Mister Universo" (Austrija, Italija, 2016), reditelji: Tizza Covi, Rainer Frimmel - Ukrotitelj lavova Tairo u potrazi je za srećom u ovom zanimljivom ostvarenju koje govori o životu na marginama italijanskog društva, u ovom slučaju cirkusu sa puno finansijskih problema...

- Subota, 28. januar, 20h

"Dom" (Home, Belgija, 2016), reditelj: Fien Troch - Gde i s kim se osećate kao kod kuće? Ovo je tema oko koje polemišu prijatelji tinejdžeri i njihove porodice u ovoj drami. Kome možete zaista verovati kada nemate gde?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.