AJMO FILMOFILI: Za samo 200 dinara uživajte u najboljim filmovima celog VIKENDA!
Foto: Promo

DKSG Panorama

AJMO FILMOFILI: Za samo 200 dinara uživajte u najboljim filmovima celog VIKENDA!

Bogat filmski program očekuje vas od petka do nedelje u Maloj sali Doma kulture Studentski grad
Objavljeno: 18:34h

Od petka 20. do nedelje 22. januara u Maloj sali Doma kulture Studentski grad biće održan bogat filmski program u okviru DKSG Panorame (savremeni dugometražni igrani i dokumentarni filmovi).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! U petak 20. januara (18 i 20) biće prikazan film "Neruda" Pabla Laraina (SAD, 2016). Film donosi priču o čuvenom čileanskom pesniku, diplomati i nobelovcu Pablu Nerudi. Njegov beg od diktatorskog režima Gonzalesa Videle osnov je filmskog dela koje je u ovogodišnjoj trci za Oskara za najbolji strani film.

U subotu 21. januara u 18 časova biće prikazan dokumentarni film "Požar na moru" Đanfranka Rosija (Italija, 2016), dok će u 20 sati biti prikazan film "Beskrajna poezija" Alehandra Jodorovskog (Francuska, 2016).

foto: Promo

U nedelju 22. januara (18) biće održana projekcija filma "Gospođica nemoguća" Emili Deleuz (Francuska, 2016), dok će u 20 časova biti prikazan dokumentarni film "Ljubavnici i despot" Roberta Kanana i Rosa Adama (SAD, 2016). Cena ulaznice 200 dinara.

BONUS VIDEO: Espreso.co.rs sa Zonom i Manetom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.