Halo Serjoža, BBC ovde! Ko je maznuo Šerloka? Pokrećemo istragu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

ukradeni detektiv

Halo Serjoža, BBC ovde! Ko je maznuo Šerloka? Pokrećemo istragu! (FOTO) (VIDEO)

Epizoda pod naslovom "The Final Problem", sinhronizovana na ruski jezik, pojavila se na internetu dan ranije pre emitovnja na BBC-u...
Objavljeno: 21:14h

BBC je pokrenuo istragu radi utvrđivanja eventualne odgovornosti jedne ruske TV kuće za "curenje" poslednja epizoda serije "Šerlok" na internet pre njenog zvaničnog emitovanja. Britanski javni servis je u subotu emitovao treći poslednji deo četvrte sezone te serije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Epizoda pod naslovom "The Final Problem", sinhronizovana na ruski jezik, pojavila se na internetu dan ranije pre emitovnja na BBC-u.

Prava za emitovanje serije u Rusiji ima Prvi kanal. BBC-jev izvor je, navodno, otkrio da je curenje "više nego slučajnost", zbog čega je ta televizija i pokrenula istragu.

"BBC Worldwide" vrlo ozbiljno shvata svoje sigurnosne protokole u vezi emitovanja programa, zbog čega su i pokrenuli istragu u cilju otkrivanja krivca, saopštili su iz te medijske kuće.

foto: AP

Serija "Šerlok", u kojoj glavnu ulogu tumači Benedikt Kamberbač, se prikazuje od 2010. godine. Treća sezona "Šerloka" bila je najgledanija britanska drama u istoriji.

(Espreso.co.rs / Indipendent / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.